Ei bine, cred ca TPU este cel mai sincer site, pentru ca aici lumea vrea sa ajute, sa imparta, pe cand sunt multi idioti care vor sa isi bata joc de sanatatea ta pe cele mai banale site-uri, deci nu, daca bei 8 pahare de apa precum gheata nu vei arde 200 de calorii in plus, insa te poti alege cu o foarte mare durere de gat. Daca chiar vrei sa slabesti, apucate de sport si de dieta
Dar tu ai auzit ca daca mananci 11 mere slabesti un kg? asta cu apa precum gheata suna destul de periculos.
Umm, nu mi se pare ceva foarte logic.
Dar apa face bine la ten...numai ca. odata si odata o sa ajugi sa te balonezi!. am facut exact asa.
poti incerca da mie nu mi se pare asa de buna chestia asta.. poti sa bei si mai mult ca nu se intampla nimic.
Da dacă bei 8 pahare cu apă rece ca gheața, te i au nișlte dureri în gît de te urci pe pereți, dacă ești și transpirată faci direct pneumonie, stați la un loc cu prostiile astea de tratamente luate după ureche, a-ți înebunit cu slăbitul ăsta așa aiurea, dacă vrei să slăbești, mergi la un medic nutriționist, că î-ți dă ăla o listă de slăbești automat la ce prețuri sînt.
Btw stai linistita si nu mai crede tot ce spun "expretii astia in ****" Bine ca nu ai incercat ca ajungeai drc la spital.
Este foatre indicat sa bei apa cel putin 2 litri pe zi, dar 8 pahare precum gheata nu stiu daca e adevarat...
Ce dracu
daca bei 8 pahare de apa te pisi pe tine
200 de calori le arzi daca faci 10 minute de "sport" pring gradina
Eu am auzit ca daca stai in frigider 2 ore iesi de acolo anorexica.
anonim_4396 întreabă: