Primul lucru la care m-am gândit când m-am uitat la poza a fost: Ce dracu e cu cracanata aia?
Sarit coarda, alergat, genoflectiuni. Baftă.
Ce?
Eu sunt slaba slaba slaba si nu stiu cum sa ma ingras iar tu vrei sa arati ca tipa din imagine?
ramai asa cum esti, aia e prea preaaa betisor de inghetata.
Cu picioarele la aia din poza nici sa le folosesc pe post de crosa de golf nu merge. Cred ca s-ar rupe prea usor. Daca o sa ajungi cum arata aia crede-ma ca o sa iti para rau. Baietii se uita dupa fete bine proportionate cu forme dar nu grase.
Adica vrei sa zici ca de la solduri la coapse pana la gambe esti butuc?
aia e nu cred ca-i exercitiu. scuze
Wow, ştiu că fetele sunt obsedate să slăbească, dar nici chiar aşa.
Eu zic să nu te schimbi pentru că " se uită lumea la tine ".
Simte-te bine în pielea ta, simte-te bine aşa cum eşti, asta este doar în capul tău, în realitate nu-i aşa, nu îţi stă rău. Dacă prin " lume ", te referi doar la băieţi / bărbaţi, înseamnă că arăţi prea bine, de aia se uită.
Dacă prin " lume " te referi şi la fete / femei, înseamnă că te invidiază, ar vrea şi acele persoane ( fete, femei ) să arate ca tine.
Se uită pentru că te invidiază, arăţi super ok, de aia se uită.
Bineînţeles, acum fiecare cu părerile lui, gusturile nu se discută, dar din ce ai scris tu, îmi imaginez că ai un corp superb.
P.S : Nu cred că vrei să-ţi doreşti să ajungi ca în poza aia, să ai " 2 beţe " în loc de picioare. ( părerea mea, cum am scris şi mai sus, nu mă judeca, tu decizi ce faci cu corpul tău ).
Serios...ai forme si vrei sa scapi de ele.in ce lume traim.eu ma chinui sa ma mai ingras si nu-mi iese.
anonim_4396 întreabă:
Cipi1212 întreabă: