| costi900 a întrebat:

Am cumparat o cutie de creatine fx de la pronutrition si pe cutie scrie 1plic/zi ajunge doar 5g creatina pe zi? sau sa bag 2 plicuri pe zi?

asta e produsu > http://www.pronutrition.ro/creatine-fx-10-gr/

mie imi merge foarte bine cu un plic pe zi am crescut nu numai in masa, forta, energie dar am si luat 4kg in primele 3 saptamani de utilizare,pot sa zic ca ma ajuta foarte mult, mi-am crescut de la 4 zile la 6 zile de antrenament si stau mininm 2 ore nu mai mult de 3, fara sa probleme cu febra sau dureri etc.

sau sa raman la 1 pe zi?

a si cand ar trebui sa iau plicul inainte sau dupa? eu de obicei il iau inainte cu 30-1 ora inainte de antrenament.

4 răspunsuri:
| JohnnyBi a răspuns:

Nu ai crescut de la creatina, nu are a face cu adaosul de kg.
inainte sa iei un produs ai macar habar ce face pentru corpul tau? creatina regenereaza rezervele de ATP din corp, cu aceasta functie ai mai multa energie care implicit aduce forta, masa musculara. atat. niciun kg, nu e carbohidrat/proteina/grasime.
6 zile pentru incepator = prostie
peste 70 minute antrenament = stai degeaba, ala nu e antrenament
eu la brate unde fac 40 de serii stau 80 de minute, tu faci pauza de 4 minute intre serii si seria temporizata 5 secunde?

tot de la creatina nu ai nici febra musculara, ca si glutamina, ajuta la regenerarea fibrei musculare.

2 plicuri = 10 grame. stii ce iti fac 10 grame de creatina la rinichi? creatina mareste ficatul (care o produce si in mod natural). baga 50 de grame pe zi si crapa ficat, rinichi.
la fiecare 5 grame = 2 litri de apa + 2 obligatorii pe zi pentru corp. cata apa sa bei sa inlaturi efectele secundare? 6 litri pe zi?

creatina nu are efect pe termen scurt precum beta-alanina, taurina, cafeina. deci nu conteaza cand o iei, inainte sau dupa antrenament, nu te ajuta la antrenamentul respectiv. creatina te ajuta cand este muschiul saturat de ea, deci fara loading phase 20 de zile, cu loading 4-5 zile. eu o iau cu proteina dupa antrenament ca ii creste absorbtia si mareste productia de insulina, deci starea anabolica a corpului creste.

repet, daca esti pe langa cu un supliment, de ce il iei? de ce nu te documentezi asupra functiilor si beneficiilor sale?

| florynmondialul a răspuns:

Ramai la 1 plic pe zi! nu are rost sa bagi in tine mai mult decat are nevoie corpul!
apropo de ce te antrenezi 6 zile pe saptamana? sa nu crezi ca daca te antrenezi mai mult muschii cresc mai repede ci din contra cresc mult mai greu!

| costi900 explică (pentru florynmondialul):

O fac pentru ca ma simt foarte bine si pentru ca imi place nu ca sa fac muschi mai repede nu stiu ce sa zic dar imi place sa merg si singur nu numai cu prietenii chiar si in ziua cand nu merg tot as mai merge acuma depinde eu merg de placere nu sa ma dau mare ca merg sau alte chestii.

| florynmondialul a răspuns (pentru costi900):

Aha! dar totusi ma gandesc ca ti-ar placea sa vezi munca pe care ai depus-o cum da roade!