| xyz12309 a întrebat:

Am de alergat 2000m, treaba e ca nu stiu sa alerg eficient, cum ar trebui sa abordez cursa, se alearga pe zgura, 5 tururi de 400m, sa alerg pe varfuri sau cum? nu prea am idee...un timp maxim de 8 minute 40 am de scos...

Răspuns Câştigător
| DaNyHoOp3r2013 a răspuns:

Vrei sa alergi mai rapid? Tot ce iti trebuie este rabdare si putina munca. Alearga in fiecare zi vreo 30 minute si din ce in ce mai mult timp si mai rapid. Daca obosesti nu te forta. Fa o pauza, relaxeaza-te si o iei de la capat.
(la scoala iti da lapte nu?) Bea lapte mult ca sa iti fixeze calciul in oase, fructe si legume si dormi mai mult ca sa te odihnesti.
P.S. Vezi ca bomboanele, cafeaua si cola nu sunt chiar atat de bune pe cat le crezi. (daca vrei sa alergi mai repede evita-le)

3 răspunsuri:
| AxXeL1124 a răspuns:

Salut sftatul meu ar fi sa te antrenezi in fiecare zi, sa alergi pe toata talpa pana aproape de sfarsit, iar in ultima 100 de metri sa alerge pe varfuri.

| 95Cosmin a răspuns:

Cel mai eficient mod ar fi sa alergi constant cu aceeasi viteza si cand esti la sfarsit sa bagi sprint.Fa un test, alearga 2000m si la sfarsit baga sprint intr-un anumit punct si vezi daca il poti mentine pana la sfarsit, astfel te vei orienta si in cursa sa vezi cand trebuie sa bagi tare. Spor.

| IonutSiAtat92 a răspuns:

Te pot ajuta cu un sfapt.Pentru ca si eu ma antrenez pentru armata.Dau la maistri militari pentru uscat.Important este sa alergi dimineata pe la ora 5.Inainte consumi doua oua si bei putin lapte.Astepti 20 de minute si iti fixezi tu traseul.Important este sa alergi zilnic fara sa te grabesti in jur la 1, 5km pe zi.Si la fiecare alergare sa mananci aceste doua ingrediente(banana+1 snickers) deoarece iti ofera foarte multa enervie.Mult succes.