| aleexandraa a întrebat:

Am de ales intre volei si handbal,,, ce sa aleg?

17 răspunsuri:
| Ecou a răspuns:

Skandenberg, glumeam pfoaai chiar ca grea alegere, a ra aesdxc handbal mi-a venit in minte laughing)

| aleexandraa explică:

Ms de rasp:X cred ca handbal aleg:X imi place mai mult

| Eღilia62 a răspuns:

Volei.

| DdoarEuuu a răspuns:

Handbal

| xAndraax a răspuns:

Voley. LA handbal sunt numai ofticati si o sa te imbarbatezi rolling on the floor

| xXxMiha3laxXx a răspuns:

Fac volei de 2 ani si sunt la sperante e un joc superb, complex si amuzant si cel mai important lucru este munca in echipawinking

| cockye a răspuns:

Handbalul e un sport superbwinking. Funda?

| ioanaioana a răspuns:

Eu as alege volei dar gandeste-te la ce te pricepi tu mai bine si care dintre ele iti face mai multa placere, daca e volei atunci alege volei, daca e handbal atunci alege handbal

| fluturas a răspuns:

Volei :X

| xMary a răspuns:

Ce iti place mai mult si la ce te pricepi mai bine. Handbalul este agresiv, violent.

| Roshketz a răspuns:

Eu as alege voley. E un sport la care nu ai contact direct cu adversarul, ceea ce-l face mai putin agresiv. Handball-ul e un joc violent si te sfatuiesc sa te apuci de el doar daca iti place enorm de mult. Eu le-am facut pe amandoua. unul 4 ani si unul 3.As alege voley-ul happy

| OnutsaXD a răspuns:

Handball, este un sport foarte frumos si spectaculos, chiar daca este de contact. Niciodata nu te plictisesti, pentru ca jocul difera de la echipa la echipa, scheme, aparare. Si eu practic handbalul, portar, si imi place mult.

| Ododododo a răspuns:

Hambal e mai misto

| A98 a răspuns:

Volei e mai feminin

| deedee_3754 a răspuns:

Depinde care iti place m-ai mult.mie una imi place m-ai mult volei-ul love struck

| Aly64 a răspuns:

Volei!

| flavi4ever a răspuns:

Am facut handball si ii foarte naspa. E un sport prea dur pentru o fata in schimb nu imi place nici voleiul. De ce nu incerci bascketul pentru ca nu ai de pierdut. E cel mai fain sport:X:X:X!