anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am facut exercitii de gimnastica am inceput incalzirea prin intinderi nu am insistat foarte mult deoarece deja pot sa le fac lejer fara incalzire. am facut apoi sfoara si spagatul si dupa cateva repetari am decis ca e cazul sa fortez mai mult. am facut spagatul(unii spun ca se numeste sfoara, nu cred ca are importanta) acel exercitiu cu un picior in fata si unul in spate. aveam piciorul drept in fata si am vrut sa ating cu barbia genunchiul din acea pozitie. m-am prins cu mainile de talpa si m-am aplecat fara probleme in schimb cand m-am aplecat mai tare sa ating cu barbia de genunchi ceva a parait in sold. cred ca era osul nu imi dau seama ce am patit. nu m-a durut dar a sunat oribil ca niste oase sparte. acum am dureri cand ma aplec sau cand stau jos. nu pot sa ma asez pe partea dreapta fara dificultati. a trecut aproape o saptamana si inca nu mi-am revenit. e enervant la sala nu pot face exercitii pentru adductori, deci cred ca am facut o intindere musculara a adductorilor inghinali. ce pot face ca tratament?

3 răspunsuri:
| fafnir a răspuns:

Eu zic sa te duci la doctor. Am experienta cand e vorba de sport. Nu cred ca e ceva grav, poate doar un pic de odihna. Dar poate fi si o deplasare a vreunu-i disc a coloanei. Daca asta e ai nevoie urgent de un control!

| Clauditzza_7347 a răspuns:

Pff.ar cam fi cazul sa mergi la doctor cat mai repede.mai bine nu lua in considerare ce spun altii, nu sunt doctori. fundita?

| Lalaland11 a răspuns:

Cel mai bine este sa te duci la un doctor pentru a sti sigur ce ai patit si el iti va da un tratament adecvat. Sper sa iti revii curand :*.