Buna.Fain filmuletul.Mi-ar placea sa fie mai multe astfel de evenimente si in Romania.Din ce am citit eu, algoritmul te favorizeaza daca postezi constant.Adica o data pe zi, la cateva zile sau o data pe saptamana, ca cica e mai ok sa postezi o data pe saptamana decat in fiecare zi timp de o luna si apoi cateva luni sa te lasi, revenind ulterior(se sterge tot avansul). Trebuie sa generezi activitate, comentarii (o strategie e sa pui o intrebare la final CTA-call for action, sa indemi oamenii sa scrie in comentarii daca le-a placut sau din astea) la care sa raspunzi tu imediat etc. Apoi, inclusiv numarul de followeri creste daca la randul tau oferi la altii sau postezi in story etc. etc.E destul de stupid in conceptia mea, trebuie timp si energie, trebuie sa postezi in functie de cand e activa audienta ta (e clar ca tarile au fus orar diferit) si asa mai departe, dar asta e.Nu uita de doza de noroc.Preferabil ar fi sa stai departe de conturile dubioase numai cu postari de tipul follow4follow sau like4like.
Gasesti know how pentru insta pe Youtube :
https://www.youtube.com/......s?/results
Succes.