1) Apucate de baschet, sarit coarda, volei etc
2) Inca esti mic, in crestere, corpul tau are nevoie de o nutritie cat mai bogata pentru a se dezvolta armonios, asa ca exclude dieta de orice tip! NU ai nevoie de dieta!
3) Iesi in fiecare seara, la 30 de min dupa masa, la alergat, alearga cu genuchii la piept ( nu trebuie sa faci raliuri, incet si concentrat)
3) Dimineata incepe-ti ziua cu niste exercitii fizice, nu conteaza cate poti sa faci, sa le faci corecte...cu timpul vei putea creste si numarul de repetari si de serii.
PS: Repet, NU incepe nici-o dieta de nici-un fel... apuca-te de sport, mananca sanatos si din cand in cand mai da si tu Shut Down la PC
In primul rand nu poti slabi un kg pe zi, al doilea si sa slabesti un kg pe zi dupa 3 saptamani o sa ajunci la spital si al treilea rand esti prea mic pentru tipul asta de dieta. nu stiu financiar cum esti dar daca ai intr-adevar nevoie sa slabeste trebuie sa mergi la un nutritionist sa iti dea dieta care ti se potriveste, care iti protejeaza organismul si sa nu ti se lase pielea... dupa parerea mea nu fa aceasta dieta.nu o sa te scoata nicaieri.si inca ceva la ani tai aveam aceleasi kg am inceput sa fiu atenta la ce mananc si mai ales seara mancam un fruct sau ceva mult mai slab in grasimi si calorii si incet incet organismul a renuntat singur la kg de care nu avea nevoie. sper sa iti fi fost de ajutor...mult succes departe de fastfood si mult sport
Cel mai bine, pentru slabit sau pentru mentinerea in forma practici un sport, nu amesteca carnea cu painea. Poti merge la o sala lucrezi muschii, mai bine mai multe serii cu greutati mai mici decat putine serii cu greutati mari. Mai bine faci sport decat sa ti regim care iti poate deregla metabolismul. Daca vrei neaparat consulta un medic nutritionist.
RAY întreabă:
anonim_4396 întreabă: