| Fafikavali a întrebat:

Am gasit un program pentru sala de pe http://antrenorulmeupersonal.ro si nu stiu daca este bun programul, nu stiu ce grupa sal lucrez si de exemplu nu inteleg la prima zi 8seri x3repetari ca si a doua zi si a tria zi. Adica 8seri la fiecare exercitiu si cate 3 repetari? va rog foarte mult ajutati-ma am nevoie neaparat de ajutorul vostru care stiti. dau funda la cel care ma ajuta cel mai bine. Multumesc

Răspuns Câştigător
| Cosmin86 a răspuns:

Vezi ca cele 3 zile nu sunt consecutive.

E un full body workout, bazat pe exercitii de baza ( cele mai bune si cele mai grele ), e foarte bun, poti sa-l faci.

"Adica 8seri la fiecare exercitiu si cate 3 repetari", da. Si iei pauze de 2 minute intre serii.

Vezi ca serii de 3 repetari inseamna sa-ti alegi o greutate astfel incat SA NU POTI sa faci mai multe repetari ( poti peste 3, mareste greutatea ), asta e ideea, nu ca poti tu sa faci 10 si te opresti la 3.

4 răspunsuri:
| Cosmin86 a răspuns:

Pai da link la program, nu la prima pagina a site-ului.

| Fafikavali explică (pentru Cosmin86):

Pai l-am descarcat de pe acest link

| Cosmin86 a răspuns (pentru Fafikavali):

Atunci zi-l. cum sa-ti explic daca nu am programul in fata? Sa ti-l zic din stele? ce naiba, parca ai fi un copil mic

| Fafikavali explică (pentru Cosmin86):

Structura Programului
In primele 3 saptamani programul va arata astfel:
Prima zi: 8 serii x 3 repetari
Tractiuni cu priza larga
Flotari la paralele
Indreptari
Flexii biceps cu bara (optional)
A doua zi: 5 serii x 5 repetari
Ramat cu bara
Impins pentru umeri
Fandari inverse
Extensii triceps cu bara (optional)
A treia zi: 3 serii x 10 repetari
Tractiuni cu priza ingusta supinata
Impins cu gantere pentru piept din declinat
Genuflexiuni cu bara in fata
Flexii inverse pentru abdomen (optional)

Scuze am uitat s-ati arat programul.

| Cosmin86 a răspuns (pentru Fafikavali):

Vezi ca cele 3 zile nu sunt consecutive.

E un full body workout, bazat pe exercitii de baza ( cele mai bune si cele mai grele ), e foarte bun, poti sa-l faci.

"Adica 8seri la fiecare exercitiu si cate 3 repetari", da. Si iei pauze de 2 minute intre serii.

Vezi ca serii de 3 repetari inseamna sa-ti alegi o greutate astfel incat SA NU POTI sa faci mai multe repetari ( poti peste 3, mareste greutatea ), asta e ideea, nu ca poti tu sa faci 10 si te opresti la 3.