| Alex363839 a întrebat:

Am început să fac câte 200 de flotări în fiecare zi, primele 10 zile nu am avut nimic, numai un pic de febră, dar acum a început să mă doară antebrațul doar la o mână, ce este de făcut?

Răspuns Câştigător
| GabiDumitrescu a răspuns:

O pauză, ce sa fie de făcut altceva? În cîte serii de cîte repetiții le faci? Personal, recomand o zi da, o zi ba. Si eventual in ziua de pauza la flotari faci genuflexiuni/abdomene.

| Alex363839 explică (pentru GabiDumitrescu):

Fac 25 într o serie, 8 repetiți intre seri mai fac o pauza de 3 4 min

| GabiDumitrescu a răspuns (pentru Alex363839):

Hmmm. Eu as zice sa faci o data la doua zile, eventual sa le maresti numarul si sa le distantezi intre serii. Eu fac cam 240 o data la doua zile, 6 serii de 40 pe parcursul zilei. Uneori la ultima serie imping pana pe la 45-47. Oricum, ideea e sa bagi si o zi de repaus.

| cristi202 a răspuns (pentru Alex363839):

Fa 10 serii cu doar un minut pauza intre serii. Numarul de repetari il faci in functie de cit poti scoate pe intreg. Nu vei mai face 200. Dar efectul va fi mult mai pronuntat. Minutul de pauza intre serii il stiu de la un antrenor ce a scos un campion european la bodybuilding. Si a avut efect si la mine.

6 răspunsuri:
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Să aștepți să treacă.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Salut.Pai stai drept cand le faci, ai fortat mai mult mana stanga, stand aplecat si cu putin mai mult spre stanga

| TheStrategist a răspuns:

Așteaptă câteva zile să îți treacă