| kicsihari23 a întrebat:

Am inceput sa fac jogging(sa alerg), azi e prima mea zi de cand am inceput acest sport. Am alergat doar 1.7 km pentru ca am citit pe mai multe site-uri ca in primele zile trebuie sa alergi intre 1 si 2 km sa nu te fortezi dar eu simt ca pot mai mult, as putea alerga vreo 2.5-3 km big grin. Voi ce imi recomandati? ma refer la cei care practica si ei joggingul si nu astept raspunsuri de la "out side"-eri laughing, multumesc anticipatwinking.

3 răspunsuri:
| Dextro a răspuns:

Si eu fac jogging in fiecare zi de vreo luna in prima zi am inceput sa alerg vreo 5 km si adoua zi ma dureau picioarele dar tot in acea zi am facut jogging si cand am inceput sa fac in fiecare zi [ chiar daca ma dureau picioarele ] nu ma mai dureau cand incepeam sa alerg laughing... deci eu zic ca ai puteawinking...

| Stef44 a răspuns:

Sal, eu fac jogging de vreo 4 ani, si pot spune ca performantele nu vin daca alergi cat sa nu simti ca ai alergat. Sfatul meu alearga cat sa te simti bine, nu iti impune o restrictie de distanta. Este clar ca vei avea si zile in care vei fii obosit dar daca perseverezi o sa fie bine. S-ar putea sa ai o perioada in care or sa te doara picioarele, dar sa stii ca trece si daca alergi in ea. Eu de exemplu alerg si 30 km intr-o zi. (nu mereu)happy. Bafta