Da, am 13 ani si sunt mai dezvoltat decat restul copiilor, sunt in găști de 16-17 ani. Locuiesc in Vaslui, si la ce vrei sa te astepti? Vad ca te a si interesat. are un om probleme si vine una ca tine sa zica ca e un copil si ca n are cu cine vorbi cand am pus o intrebare clara. Te doare pe tine capu de varsta altora
Crezi ca daca cineva e mai mic la varsta e ca si cum nu ai avea cu cine vorbi? dar tu la varsta ta. cred ca ai vreo 20 de ani si faci atata pe interesanta... e invers. am pus si eu o intrebare pentru ca am probleme. pe care nu cred că le ai avut tu vreodata
Baitel, habar nu ai cu cine discuti! Pana si copii mei au peste 20 de ani, iar ce spun aici, spunca sa va educam, fiindca la 13 anisori, cam tot ce zboara se mananca pentru voi.
Atunci nu ma lua in ras si răspunde la intrebarea adresata. Daca nu ai cu ce sa raspunzi, mai bine nu intra sau nu raspunde aiurea
Nu te-a luat nimeni in ras, doar ti s-a atras atentia ca minti, fiindca la 13 anisori nu ai nici tehnica, experientasi nici forta la bataie, asa cum afirmi tu.
Esti totusi un copilas, nu un adult, ca sa stapanesti bine o tehnica sau sa ai forta.
Fii realist si fereste-te de bataie, ca sa nu ajungi in spital cu maini picioare rupte, sau cap spart, ca atunci chiar este de rau.
"Nu gandesc pe moment ca trebuie sa tin garda" Pina tu apuci sa gindesti, un maestru in arte artiale pune la pamint vreo trei. Pentru ca nu depinde de gindire. Ci de instinct. Repeti tehnica, miscarile de mii de ori, de zeci de mii de ori, pana iti intra in sange, pana devine parte din tine, si atunci cand ai nevoie sa o folosesti, o folosesti din instinct, rapid, cam cum faci cu frina la masina cand e nevoie. Sau la frina stai sa te gindesti sa o pui?
"Noroc ca sunt rezistent" Inseamna ca ai incasat multe?
Nu am incasat multe la viața mea daca la asta te referi... pur si simplu sunt rezistent
Stii cand esti rezistent? Cind, dupa o gramada buna de lovituri, trintit la pamint, mai gasesti resursele necesare sa te ridici si sa continui sa lupti.
Cineva spunea pe buna dreptate despre Bute, dupa ce a luat prima bataie serioasa ca campion intr-un meci, ca el nu stie sa incaseze lovituri, si i-am dat dreptate. Bute cistiga doar lovind. nu ajunsese sa si primeasca lovituri serioase. Insa un adevarat campion, un sportiv rezistent se ridica din propria cenusa, atunci cand toti pariaza ca va lua bataie, si continua.
Ma tem ca rezistenta pe care presupui ca o ai, daca nu ai incasat multe lovituri la viata ta, e ca si tehnica, zici ca o ai, ca o stii, dar pus in fata faptului implinit, e undeva pe linga, si nu te poti folosi de ea, deci nu o ai.
Inteleg ce zici. dar ma refer ca unii mai puțin rezistenti ar fi picat de la loviturile pe care le am primit eu
Faptul ca locuiesti intr-o zona cu tarani care isi *** rudele si isi dau cu scinduri rupte din gard in cap dupa 2 beri nu inseamna ca trebuie' sa fii si tu la fel.
Nu e chiar asa... nu vreau sa fiu la fel, dar trebuie sa ma apar. nu am de ales
Ba da, ai de ales. Nu cred ca de fiecare data cand iesi din casa te asteapta unii sa te bata. Daca da, suni la politie. Parinti nu ai? Ei stiu de problemele astea? In ce context esti agresat? Eu de doua ori am patit, o data in copilarie si o data pe la 21 de ani. Efectiv treceam pe linga 2 (in ambele cazuri au fost doi) si au sarit pe mine fara motiv. In ambele cazuri i-am linistit. Aia din copilarie cand ma vedeau pe strada treceau pe partea celalata si vreo 10 ani mai tirziu. Daca aveau abordarea ta, probabil ar mai fi incercat sa ma bata, nu?
... pentru ca, ce? Sintem in codru sau intr-o societate civilizata? Asta e pretentia, cel putin. Toti vor sa fie ca afara, dar sa fie si un pic de ca la noi, ca nu se poate. Ce naiba, sa vina politia sa se ia de noi cand dam si noi o ciomageala prieteneasca in discoteca sau prin cartier?
P.S. Faza amuzanta si relativ incredibila daca nu as fi fost subiectul. Eram acum vreo 20 de ani la var-meu la tara. Prin Bucovina. La discoteca. Stateam pe afara si asteptam o gagica sa iasa, ceva de genul. Aud doi vorbind in spatele meu "Cine e asta mah? Hai sa i-o dam! / Stai nebunule, e varul lui George! / A, OK."
Am si eu ceva prieteni sau veri de care s ar speria unii daca ar stii
Fa-ti un tricou cu "Sint varul lui xxx, tovaras cu yyy"