Perfect ca ai intrebat pai niste echipe bune ar fi:Fc BAYERN,FC BARCELONA,REAL MADRID, ARSENAL, MILAN, CHELSEA, MANCHESTER UNITED sau una foarte buna borrusia dortmund. Sper ca te-am ajutat.
Cea mai buna e BARCELONA daca ti-o ia cineva inainte ia REAL MADRID sau CHELSEA
Iti spun eu ca si eu joc iuti sugerez mai mult barcelona si chealse! apoi bayern, madrid, milan!
Dar oricum bracelona e tare la fifa 13 pentru ca are atacurile si defansiva mai mare!
Sper ca team putut ajuta!?
Stitii cei cu care joc is veri mei si cam ei iau barca si real acum se antreneaza la ei acasa as vrea o echipa tanara care sa arate spectacol! si viteza agilitate driblinguri
Real madrid e echipa de atac
Barca este o echipa mai de miutari care freaca mingea. Daca nu-ti convin aceste echipe te sfatuiesc sa fii : milan ( dar este o echipa mai defensiva ), chelsea, atletico madrid, manchester city, manchester united.
Funda? Te rog
Prima ia-o pe borusia sti de ce? pentru ca toata lumea n-are cum sa nu jace bine cu ea si sa stii ca jucam al amateur de ma rupeau aia odata si cand am pus borusia numi venea sa cred i bat pe semi pro... si daca tio ia iatio pe Manchenster United si daca tia luat-o si ep asta iatio pe fc bayern in rest daca joci cu barca nu ai sanse
Cristi1397 întreabă: