| AlexandruInu a întrebat:

Am nevoie de raspunsuri. Suplimentele pentru arderea grasimilor dauneaza grav sau dauneaza dar e redus

Răspuns Câştigător
| AlexCristi97 a răspuns:

In general pe net se discuta daca au efect sau nu. Ca a fiind daunatori nu se prea discuta pentru ca sunt multe tipuri. Daca te uiti pe site-uri de suplimente, pe langa ca apar a fi foarte eficiente, majoritatea sunt extracte naturale de diferite chestii si cica sunt chiar sanatoase. Extractul de ceai verde este bun si este si antioxidant. CLA e altul, dar unii sustin ca nu face nimic. Carnitina este un alt supliment care faciliteaza transportul grasimilor la muschi.Cred ca unele suplimente afecteaza productia hormonala, de exemplu carnitina nu este pentru cei cu probleme cu tiroida, ea mai faciliteaza si trecerea testosteronului in muschi ajutand la cresterea lor.
Eu am de gand sa ma apuc intens de sala, foarte important este ca alimentatia are rol de 80% in slabire. Voi lua extract de ceai verde si cofeina ca suplimente si sper sa dea rezultate bune.

4 răspunsuri:
| peperonies a răspuns:

Suplimentele pentru arderea grasimilor nu functioneaza si alea care functioneaza sunt ilegale.
exista un supliment natural pentru arderea grasimilor se numeste nu mai bea altceva in afara de apa si nu mai manca nimic factu cu zahar, faina, orez sau cartofi. bafta.

| annneamary a răspuns:

Dauneaza, cel mai bine este sa faci asta prin sport si un mod de viata sanatos

| AlexandruInu explică (pentru annneamary):

Pai sport fac. Ma duc de 4 ori pe saptamana la sala

| annneamary a răspuns (pentru AlexandruInu):

Atunci ai grija de alimentatia ta