Exact corect doar intr-un meci. dar steaua v-a batatut de 20 de ori
S-ar putea si Europa League
Auzi mai edysaysontstoptheparty daca o echipa bate o alte echia e mai buna ca aceasta toata viata? pentru. tine 1 meci inseamna totul? ma rog. lasa sa fim tarani noi forta STEAUA!
Mai bine zis care este cel mai tare? gigi becali sau borcea? binenteles becali.fotbalul nu se prea mai joaca la noi decat cand este un scandal
Dinamo clar ...nORMAL TOTI TARANI O SA-TI zicA STEAUA ca no or castigat daruni rromi cred ca ai vazut au aruncat cu petarde intr-un fel meciu a fost aranjat. Dinamo #1 e cel mai tAre
Mai buna este steaua in meciurile care nu sunt in campionat (cupa sau supercupa)dar in campionat dinamo este neinvinsa de steaua
Steaua...inainte era cea mai buna echipa.dar acum s-au pus pe leneveala...acum dinamo sunt mai buni
@
edysaydontstoptheparty : asa.doar intr-un meci ? steaua de cate ori a castigat campionatu, cupa? dinamo de cate ori ? steaua a castigat si liga campionilor in 86', si a mai ajuns in semi-finale. dinamo de cate ori? sa fim seriosi.
Hmm toti taranii si tiganii o sa iti raspunda Steaua. Daca te referi la meciurile directe Dinamo e peste Steaua.
Daca iti place fotbalul iti recomand o echipa din afara tarii, ca la noi se joaca bambilici.
Pai... steaua a fost foarte buna cu cativa ani in urma... eu cred ca amdoua sunt la fel de bune cu toate ca sunt stelist
Boboc_Ion_1999 întreabă: