| AdrianTPUro a întrebat:

Am o dilema pe care o intalnesc de foarte multe ori, de multe ori intarzii la antrenament sau imi aduc aminte cand mai e jumatate de ora - o ora pana incepe, si ma intreb oare sa mananc chiar daca nu trece o ora sau doua sau sa nu mananc chiar daca ma simt slabit?

4 răspunsuri:
| AndreiWeisz a răspuns:

Mai bine mananci ceva, dar nu mult, chiar si cu o ora inainte. Eu de obicei mananc cam cu 2 ore inainte de antrenament.

| Bubbleuh a răspuns:

Daca obiectivul tau este sa slabesti, atunci nu manca.

Insa, daca doresti sa pui masa muscalara iti recomand o dieta cu cel putin 6 mese pe zi, fiecare din acestea sa contina totusi jumatate din valoarea calorica a unei mese normale. Astfel iti mentii corpul mereu hranit.

Atentie! Neglijarea meselor in cadrul celor care doresc antrenament de forta, duce la scaderea in masa musculara.

| Eva17 a răspuns:

Bună.Sunt sportivă de performanță.Din experiență,îți spun să nu mănanci nimic înainte cu jumătate de oră de la antrenament, şi să serveşti ceva uşor (de exemplu un fruct), în nici un caz Fast Food.Şi ştii de ce? Pentru că şansele să ti se facă rău şi să ai grețuri, şi mai rau sa vomiti, sunt de 80%.Eu am mâncat doar un sandwich cu vreo 10 minute înainte de antrenament şi mi s-a făcut foarte rău.Acum depinde şi de corpul tău.

| L3G3nDaR a răspuns:

Nu, tocmai trebuie sa mananci dar ceva usor, nu cum ti-ai oibijnuit rutina zilnica, cat sa poti sa te simti flexibil