Poi ca sa ti se puna muschii trebuie sa faci 4-5 serii din fiecare exercitiu.La flotarii fa cate 20-25 cu pauza intre serii de fapt, cu fiecare exercitiu fa pauza de 30-60 sec.
Cu gantara acea de 5 kg faci maxim 30 pe serie pentru formare dar daca vrei pentru masa musculara trebuie sa faci maxim 14 desi, uni culturisti fac doar 2.
Asta inseamna ca nu e nevoie sa faci o groaza (''pana ajung la 400...'')nu e nevoie sa ajungi nici macar la 100 doar 20 acolo pauza 40 sec a cate 5-7 serii. Dar ti-am zis daca ti se pare destul de usoara i-ati altele mai grele sa faci maxim 12-14 repetarii ca asa va creste.
Iti recomand sa faci exercitiu: flexi cu gantara pe genuchi iti va da rezultate.
Prea multe repetari... mareste greutatea si fa mai putine. 8-10 repetari e optim, deci mareste mult greutatea
Si sa le faci corect!
Deja mi se pare un rezultat faptul ca poti ajunge la 60 de flotari, iar la varsta de 16 ani inca este bine sa nu exagerezi cu exercitiile de forta.
Muschii is frumosi ce-i adevarat, insa exagerari nu trebuie, eu zic ca ar trebui sa alergi cate 2-4 km pe zi si vei fi super, apoi daca vrei muschi dezvoltati la mana vei fi nevoit sa ridici greutati care sa varieze intre 5-10 kg, ori daca nu, poti pleca la o sala de forta, bafta