| razvan_4238 a întrebat:

Am o gantera de 5kg si fac cam 25 pe brat si pana ajung la 400...
Cam in cat timp ar trebui sa apara rezultate am 16 ani..mai fac si flotari in + vreo 60 big grin stiu cai putin ce fac dar atata pot sad

5 răspunsuri:
| klau95 a răspuns:

Poi ca sa ti se puna muschii trebuie sa faci 4-5 serii din fiecare exercitiu.La flotarii fa cate 20-25 cu pauza intre serii de fapt, cu fiecare exercitiu fa pauza de 30-60 sec.
Cu gantara acea de 5 kg faci maxim 30 pe serie pentru formare dar daca vrei pentru masa musculara trebuie sa faci maxim 14 desi, uni culturisti fac doar 2.
Asta inseamna ca nu e nevoie sa faci o groaza (''pana ajung la 400...'')nu e nevoie sa ajungi nici macar la 100 doar 20 acolo pauza 40 sec a cate 5-7 serii. Dar ti-am zis daca ti se pare destul de usoara i-ati altele mai grele sa faci maxim 12-14 repetarii ca asa va creste.
Iti recomand sa faci exercitiu: flexi cu gantara pe genuchi iti va da rezultate.

| Cosmin86 a răspuns:

Prea multe repetari... mareste greutatea si fa mai putine. 8-10 repetari e optim, deci mareste mult greutatea happy
Si sa le faci corect!

| millyca a răspuns:

Deja mi se pare un rezultat faptul ca poti ajunge la 60 de flotari, iar la varsta de 16 ani inca este bine sa nu exagerezi cu exercitiile de forta.

| helen45132 a răspuns:

Muschii is frumosi ce-i adevarat, insa exagerari nu trebuie, eu zic ca ar trebui sa alergi cate 2-4 km pe zi si vei fi super, apoi daca vrei muschi dezvoltati la mana vei fi nevoit sa ridici greutati care sa varieze intre 5-10 kg, ori daca nu, poti pleca la o sala de forta, bafta happy

| razvan_4238 explică:

P. S 60 flotari in seri 2 de 30 big grinlaughing