| Sociopatul a întrebat:

Am o genetica buna daca toate grupele mele musculare se dezvolta foarte usor?

Răspuns Câştigător
| Donsavas a răspuns:

Gena*
Genetica este o știință. Din punctul ăsta de vedere, da, esti norocos dar nu putem evalua gena ta ținând cont doar de aspectul ăsta. Gena umana nu este chiar atât de importantă. Poți sa ai o gena foarte buna dar un corp nedezvoltat și asta din cauza factorilor de mediu care ne influențează foarte mult. Dacă ar tine doar de gena, omul nu s ar mai putea modela și nu și ar mai putea întrece propriile limite fizice impuse de codul genetic moștenit.

| Sociopatul explică (pentru Donsavas):

Stiu ca nu m-am exprimat corect, si multumesc de feedback. Ma gandesc ca am o cantitate mare de testosteron in corp din moment ce masa mea musculara creste fara sa fac efort. Si din cate stiam hormonul are foarte multe roluri in organism ce intretine sanatatea noastra. Plus ca am pus intrebarea cu gena pentru ca mi se pare uimitor ca ies in frig si nu-l simt, in sensul ca organismul meu genereaza mai multa caldura. Un alt aspect ar fi ca nu racesc.

| Donsavas a răspuns (pentru Sociopatul):

Îți mulțumesc și eu pentru apreciere!
Trebuie sa existe niște stimuli care determina creșterea hormonului acesta în corpul tău. Gena nu își spune cuvântul atât de pronunțat pe cât crezi, drept dovada putem fi cu mult sub nivelul genetic al fraților sau părinților noștri, în anumite situații, dar asemenea cazuri sunt mai puține.

| Sociopatul explică (pentru Donsavas):

Da ai dreptate. Putem fi sub sau peste, este adevarata chestia aia ca primul nascut prinde gena cea mai buna?

| Donsavas a răspuns (pentru Sociopatul):

Nu neapărat. Gena este aproape la fel. Depinde de la ce părinți o moștenești. Nu în ce perioada sau pe ce loc te afli ca și "moștenitor". ADN ul uman este într o continua mișcare și transformare pe parcursul vieții.

7 răspunsuri:
| DovleacTurbat a răspuns:

Da, :O The Gift, tu esti? laughing

| Sociopatul explică (pentru DovleacTurbat):

Inteleg ironia, dar undeva acolo exista si invidia

| 1231242 a răspuns:

Nu prea ai idee tu ce genetica este, dar ai dreptate, as putea spune foarte buna.