Pai vrei sa ajungi ca scandura ? Eu am 53 si arat de parca as avea vreo 35-40 ! Eu zic ca e bine ca ai 45 de kg, ramai asa!
Pai depinde, unio oameni arata mai "umflati" intr-o parte, unii in alta, si unii sunt slabaturi , acum, eu zic ca e bine, daca chiar vrei sa slabesti, poti slabi, eu zic sa faci ce vrei tu, nu ce zic altii
Da! Trebuie sa mai slabesti! Trebuie sa ajugi la 12 kg. Altfel nu o sa pari frumoasa. Eu am 1.57 si 42 de kg... Iti proun sa te ingrasi oleaca... Daca vrei sa slabesti, uite un sfat: "NU O FA!" Simtete bine in pielea ta. Fii cum vrei tu sa fii. Ingrasa-te, daca vrei si inc 20 de kg. Stii reclama de fanta? " ESTI CINE VREI TU SA FII, AI CATI ANI VREI TU SA AI! FANTA, MAI TANAR, MAI EFERVESCENT " asa si tu (mai putin partea cu "mai tanar, mai efervescent") Oricum, sa nu te apuci de slabit de aiurea, pentru ca o sa ai numai de pierdut!
Nu,greutatea optima pentru greutatea ta este 50 kg, deci iti recomand o cura de ingrasare.Nutritionistul meu mi-a spus la fel!
Bafta.
Nu,este o greutate cat se poate de normala pentru 1.60 inaltime...normal sa te ingrasi atunci cand cresti 10 cm se spune ca trebuie sa te ingrasi 5 kg pentru fiecare 10 cm.
Nu... De obicei la baieti trebuie sa fie diferenta de 10 (ex: 170 de cm si 60kg) dar la fete cum esti e perect
Fata mea draga ai 45 kg si 1.60 esti mai perfecta ca oricine mentinete doar te sfatuiesc!
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă: