| LauncherS a întrebat:

Am o intrebare:azi m-a pus unul la skander, ciudat ca cu dreapta l-am pus dar cu stanga nu. Apoi m-a pus cu iar si cu dreapta si cu stanga.Intrebarea este cum pot sa-l pun si eu pe el cu amandoua mainile(nu >odatape rand). Ziceti-mi si mie ce exercitii pot sa fac ca sa-l pun in aproximativ 1 saptamana?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai daca vrei sa-l pui asa de repede, incearca sa folosesti doar stanga saptamana asta, in orice ai face, cu stanga mananca, cu stanga te imbraca, cu stanga ridica greutati si inca un lucru, sa fi sigur ca vei putea sa-l pui, deja sa te vezi castigator, si in momentul in care incepeti skanderbegu, toata forta si ambitia ti'o concentrezi in mana stanga, de parca ar fi ultima tranta din viata ta! tongue

20 răspunsuri:
| Cosmin86 a răspuns:

Intr-o saptamana nu ai cum sa-ti maresti forta semnificativ.

Schimbari in forta vezi la 2-3 luni si schimbari majore in 1-2 ani

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

DIntotdeauna m-am considerat un dreptaci si eu, ce faceam cu dreapta, reuseam abia pe jumatate sa fc cu stanga! Insa cu timpul, am inceput sa folosesc si stanga( atat piciorul cat si mana ) chiar daca ma faceam de ras sau esuam! Dar am ajuns acum sa le folosesc chiar mai bine decat cu dreapta! Ideea e sa faci practica, sa folosesti mai mult stanga, incepand mai intai cu a manca cu mana stanga, chiar daca ti se va parea amuzant si in timp vei vedea, fara sa iti dai seama ca vei putea sa te bazezi si pe stanga! incearca!

| LauncherS explică (pentru anonim_4396):

Da,interesant.Pot sa-l pun intr-o saptamana? Si cam cat dureaza asta? Mersi!

Tare de tot.Mersi de sfat o sa incerc!

Uite daca in cazul in care mai e ceva imi dai ID-ul tau.sau ceva(Nu fac chestii rele cu el.nu-l dau la nimeni. Oricum nu ctiu.)Te rog!

| anonim_4396 a răspuns (pentru LauncherS):

Id de mes? hmmmm. nu prea l'as da! dar scrie'mi mesaje aici si iti raspund oricand cu cea mai mare placere! si nu pentru funde! tongue

Da mi-am dat seama ca nu pentru funde. Daca vrei baga ID-ul asta drawpoint43.Bine,dac nu lasa ca vorbim si aici!winking

Tu faci ceva sport de performanta sau ceva?

Scuze pentru intrebarile alea stupide.Auzi,daca nu am greutati merge si cu sticle pline cu apa(sau flotari, risicari la bara)? happy

Incearca si niste flotari cu mainile la spate, sprijinit pe marginea patului sau al unui scaun, sa-ti antrenezi si tricepsul la ambele brate! pentru un skanderbeg reusit, nu e de ajuns sa fi tare doar in biceps! ia si galeata de la baie umpluta cu apa si ridica cat mai mult! sau cotul riicat langa ureke, blocat cu cealalta mana si ridicat greutati cu antebratul...sa vezi tu cum se antreneaza tricepsul!

Pfuoai da cum sa le fac? Flotarile alea din pat cu o singura mana nu pot! Eventual cu amandoua odata.Si am luat si o febra musculara de ieri.Am ridicat si am facut flotari ca prostu ca nu m-am gandit la asta! Deci la flotarile alea iti pui picioarele-n pat si mainile jos.Dar nu pot cu o mana nici de jos! Ce pot sa fac?

Deci, te pui cu spatele la pat, picioarele intinse pe jos si bratele pe marginea patului. cu ambele maini, desigur! si inainte de a face efort, ia o lingurita de zahar sau miere de albina, sau in timp ce faci efort, ia'ti bomboane in gura si ai sa vezi ca nu mai faci febra! si dupa ce intri in "miscare", dupa cateva zile nu vei mai simti febra!

Deci imi zic sa mananc miere.si in timpul asta sa fac exercitiul.Bine dar eu ce fac ca deja am febra? Sa astept sau dau direct pe bomboane? Se poate ameliora cumva?

Se amelioreaza, treptat! important e sa compensezi producerea de acid lactic din fibrele musculare( ce iti provoaca durere = febra musculara ) cu ceva dulce ( bomboane, zahar...) ceea ce e recomandat inainte de orice alt efort fizic!

Aaa! si deci fac flotarile astea cu spatele?

Baga baga! fi "rau" cand le faci, dar incepe cu putine si pe urma tot mai multe si mai dese! fa 10 rapide, de ex...chiar daca nu te solicita foarte mult, important e sa "intinzi" fibra" cat de tare si repede!

Aaa si cum ziceai ca trebuie sa ridic greutati cu cotul langa ureche si cu cealalta sa blochez? Cum adica?

Ti mana dreapta ridicata cu cotul langa ureke iar cu stanga o ti lipita de cap, iar in mana dreapta avand o greutate... faci bicepsi!

Si cum sa le fac cu spatele? raised eyebrows

| Cosmin86 a răspuns (pentru LauncherS):

Hai ma, termina cu aberatii de genul cu flotari

antrenamente de COPII MICI

Pai daca vrei sa-l pui asa de repede, incearca sa folosesti doar stanga saptamana asta, in orice ai face, cu stanga mananca, cu stanga te imbraca, cu stanga ridica greutati si inca un lucru, sa fi sigur ca vei putea sa-l pui, deja sa te vezi castigator, si in momentul in care incepeti skanderbegu, toata forta si ambitia ti'o concentrezi in mana stanga, de parca ar fi ultima tranta din viata ta! tongue