| NYØ2002 a întrebat:

Am o intrebarebig grinaca ma duc la sală are ceva daca fac la toti muschii corpului in fiecare zi?

7 răspunsuri:
| Anonim1a1 a răspuns:

Se face in fiecare zi cate o categorie de muschi, azi picioare, maine spate si piept ..la fel si pentru celelete, brate, abdomen. Nici daca vrei nu poti face toti muschii in fiecare zi asta ar inseamna sa stai 12 ore pe zi.

| NYØ2002 explică (pentru Anonim1a1):

Imi faci te rog un program?
Unul mi-a spus asa:
Luni-Biceps, Triceps, Piept
Marti-Abdomene, Picioare, triceps
miercuri-inca 3 grupe.
Si dupa le repet.E bun asa?

| Anonim1a1 a răspuns (pentru NYØ2002):

Este ok si acesta.dar cu sigurata unde te vei duce va fi un antrenor care se va ocupa de programul tau. In fiecare zi se va face incazlirea, ziua 1 -biceps, triceps, piept ziua a2 - picioare, ziua 3- spate, ziua 4-abdomen, ziua 5 - o alta grupa, adica in fiecare zi o alta grupa iar sambata si duminica liber de relaxare sau cand vrei tu 2 zile pe saptamana.Te va ajuta intructorul in functie si de greutatea ta si iti va sugera un program.

| NYØ2002 explică (pentru Anonim1a1):

Eu am facut sala timp de 3 luni, si kmi lua 2-3 ore sa fac toate grupele. Oare daca fac si acasa, abdomene, ca vreau sa fac patratele in cel putin o luna, doua

| Cosmin86 a răspuns (pentru NYØ2002):

Antrenamentul trebuie sa dureze maxim 1 ora... dupa o ora nivelul testosteronului scade si deja mai mult distrugi decat construiesti.

2-3 ore e o prostie, doar aia care bage stero pot (pentru ca lor nu le scade testosteronul, ca si-l injecteaza).

| NYØ2002 explică (pentru Cosmin86):

Nu am ce face o ora, merge cam o ora jumate maxim 2 ca alerg numai jumate de ora aproximativ bicicleta si banda

| Cosmin86 a răspuns (pentru NYØ2002):

Fara cardio, vorbeam strict de exercitiile pentru masa musculara.