anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am o intrebare pentru microbisti.
Sunt multe echipe din primele cinci Campionate ale Europei,
In care 90% dintre jucatori,sunt straini,gen:
City,Roma, inter sau Watford.
Intrebarea mea este:
Dacă s-ar pune o regula, la fel ca acum 20 de ani, ca ori ce echipa sa Aibe doar 3 straini..Fotbalul ar lua amploare?

22 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

In fotbalul din tarile UE echipele pot avea jucatori proveniti din aceste tari, in schimb pot avea numai un numar limitat (3-5) ucatori proveniti din tari care nu sunt in UE.
Nu cred ca fotbalul ar fi mai bun daca n-ar exista aceste reguli, poate ar avea mai multe sanse unii jucatori din tara respectiva.

| anonim_4396 explică (pentru Ioandelasal):

Nu e chiar asa, nu au voie intr-o singura perioada de mercato sa aduca mai multi jucatori non-UE, per total au voie sa aiba mai multi, si nu e peste tot. In Turcia din ce stiu eu, orice echipa e obligata sa aiba in teren 6 jucatori turci, federatiile pun reguli de genul, dar nu prea mai au rost in fotbalul din zilele noastre cand cel mai mult conteaza marketingul.

| Drimmero a răspuns (pentru anonim_4396):

Ai zis intr-un final ceva adevarat,, m-ai tot aburit pe mine cu faptul ca W0nger e antrenor de prima mana, dar aici ai pus punctul pe j!

| anonim_4396 explică (pentru Drimmero):

Pai, un antrenor care in 20 de ani nu a avut niciun sezon slab, eu zic ca da, e un antrenor de prima mana. Mai spune-mi pe cineva cu o astfel de performanta, exceptandu-l pe SAF.

Wenger de aproape 10 ani termina pe locuri care sunt aproape de Europa League, ala nu e sezon slab? Uiti ca din 2004 n-a mai pupat titlu, de ucl nu este cazul sa vorbim pentru ca iesea al nostru Wenger din optime...
Am luat bataie de la Everton acum, s-a complicat situatia la titlu, daca luam bataie de la City duminica, deja e alt an ratat si o sa trec in calendar asta. E timpul sa se retraga, ar fi fost frumos sa se retraga dupa Fa cup din 2014 si eu personal ii faceam statuie,, dar asa a accentuat doar hatereala pentru el!

Anul trecut a terminat pe locul 2, deci.

A terminat datorita poftei de joc a lui Ozil care il servea pe Sanchez, datorita unui Bellerin si a unui Cech in forma, nu a reusit Wenger asta.
S-a facut de rusine,, i-a suflat Leicester titlul cand Chelsea, United, Liverpool si City erau decimate si s-au impiedicat pe parcurs

Mda...Giroud după european n-a mai arătat nimic.

Gloaba ne-a salvat cu United si cu Sunderland!

| AFR81 a răspuns (pentru anonim_4396):

Vorbim de Arsenal, orice sezon in care nu se castiga cel putin doua trofee, indiferent care ar fi ele, este unul slab. Wenger este o legenda, nu ar trebui sa plece, insa ar fi o idee buna sa investeasca in jucatori de valoare care au confirmat pentru ca bani are.

| anonim_4396 explică (pentru AFR81):

E foarte greu spre imposibil sa iei 2 trofee / an cand joci intr-un campionat precum PL, cel mai echilibrat din lume. In Champions League cu adversari precum Real, Barca, Bayern...foarte greu sa te impui, orice am spune, echipele astea parca sunt din alta galaxie, au cel putin 2 clase peste orice echipa britanica. In Anglia orice echipa te poate incurca, nu exista outsideri, Arsenal nu sta rau la lot, dar mereu au ghinion cu accidentarile sau meciuri in care pur si simplu totul e impotriva lor. Wenger e o legenda a lor, o legenda a fotbalului, nu mi se pare corect ca unui astfel de om, care a refuzat oferte imense sa i se ceara plecarea. Viata lui, pur si simplu, inseamna Arsenal si eu nu concep Arsenal fara el.

Anglia nu inseamna doar PL. Au, pe langa campionat, Cupa Angliei, Cupa Ligii si Supercupa (Community Shield). Treaba cu "nu exista outsideri" e cam trasa de par. Intr-adevar, campionatul este echilibrat, dar exista si echipe slabe. Sunderland, Swansea, Hull, West Ham, Crystal Palace, Middlesbrough pot spune ca au fost adevarate "vaci de muls" pentru echipele mari. Cat despre Wenger si despre plecarea lui, sunt perfect de acord cu tine. Arsenal = Wenger si Wenger = Arsenal

Ca sa joci Community Shield ai nevoie de FA Cup sau PL si pe ala oricum nu prea il consider trofeu. West Ham anul asta arata rau, dar sezonul trecut a jucat formidabil. In schimb, sa zicem ca sunt 3-4 echipe slabe, mai ales Sunderland, dar oricand pot sa incurce unul din granzi, Arsenal de obicei cu echipele mici a pierdut puncte, nu cu echipele mari. Sezonul asta au zdrobit-o pe Chelsea cu 3-0 si totusi Chelsea este pe primul loc.
Cupa Ligii nu cred ca incalzeste vreun suporter, pentru mine trofeul ala e egal cu 0, nici Wenger nu ii acorda o mare importanta, anul trecut i-a batut Sheffield Wednseday cu 3-0 in Cupa Ligii, acum au fost eliminati din nou prematur, dar nu cred ca suporterilor lui Arsenal le-a produs o suparare prea mare, toti isi doresc un nou titlu.

E adevărat.
Dar nu se ridică la nivelul lui Alexis.
Alexis va ieși golgheter în acest sezon, de premier league.

Parerea ta e a ta, insa nu e impartasita de majoritatea suporterilor si nici de jucatori. Un trofeu e un trofeu. Imi aduc aminte cat au celebrat si cat de bucurosi, mandri, satisfacuti au fost cei de la Liverpool dupa ce au castigat Cupa Ligii in 2012, punand capat unei secete de 6 ani, daca imi aduc bine aminte. Evident ca un titlu castigat sau o Liga Campionilor nu se compara, cum nu se compara un Grand Slam cu un turneu ATP 250 la tenis, insa iti spun eu, un trofeu in plus in palmares este intotdeauna binevenit

Daca Wenger ar fi fost interesat de Capital One Cup, ar fi introdus toate vedetele in acele meciuri, in schimb el a trimis mai multi jucatori tineri si rezultatele s-au vazut.

W0nger Out! E usor sa spui asta din perspectiva unui fan ce n-are treaba cu Arsenal, ia pune-te si in pielea unui tunar...eu umilinte nu mai vreau

| Drimmero a răspuns (pentru AFR81):

Deschideti-va bine ochii,, wenger e boala lui Arsenal, nu e remediul...Kroenke& W0nger sa plece!

Alexis e de pe alta planeta, e spaima oricarei aparare din Premier League

| Drimmero a răspuns:

Nu ar lua,, Premier League a avut mereu straini, Ligue 1 se bazeaza pe multi africani si etc.
Daca s-ar pune regula asta, punem lacatul pe fotbal/

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Cum adica ar lua amploare? N-a existat regula asta, din ce stiu eu. Oricum, un lucru e cert, incasarile cluburilor ar scadea foarte mult. Inter in istoria ei recenta s-a bazat doar pe straini, Roma la fel, in Premier League toate echipele au majoritatea jucatorilor straini, nu prea se mai tine cont de asta.

| Andreidanix a răspuns:

Eu cred ca o sa fie cv mai frumos ca uni(mai toti) jucatori romani pleaca la alte echipe pentru bani si daca s-ar baga aceasta regula jucatorii probabil o sa joace cu putin suflet. Poate, poate asa o sa se promoveze si mai fotbalul chiar daca este sportul rege