| Andrei200300 a întrebat:

Am o întrebare, știe cineva? am pus în Franța un bilet la pariuri la un tabac, acolo se dau și bilete la loto și poți să pui și bilete sportive.biletul a ieșit, vreo 600 euro, merge sa-l scot unde l-am pus nu? gen banii pot sa îi scot de unde am pus biletul?

3 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Probabil ca da. Mergi si intreaba. E asa de complicat?

| Violleta2022 a răspuns:

Asta nu avem noi de unde stii, dar poti intreba la acel chiosc de unde ai cumparat tu biletul, sau poti intra pe site-ul comapniei de loto care detine biletelor sportive si vezi ce trebuie sa faci in caz de castig.

| MihaiGonci a răspuns:

Dacă ați pus un bilet la pariuri la un tabac în Franța și biletul a ieșit câștigător, este posibil să puteți să-l încasați acolo unde l-ați pus. În general, agențiile de pariuri și casele de bilete din Franța sunt autorizate să plătească câștigurile în numerar sau să elibereze bilete câștigătoare.

Cu toate acestea, fiecare agentie de pariuri poate avea reguli specifice în ceea ce privește retragerea câștigurilor. Este posibil ca agentia să vă ceară să prezentați un act de identitate valabil pentru a vă asigura că sunteți titularul biletului câștigător. De asemenea, este posibil ca agentia să aibă o limită maximă pentru plățile în numerar, în funcție de politica sa internă sau de legislația în vigoare.

Înainte de a încerca să retrageți câștigurile, ar fi bine să verificați cu agenția de pariuri unde ați pus biletul câștigător pentru a afla procedurile exacte și eventualele restricții legate de retragerea câștigurilor.