| Sice a întrebat:

Am o mare problema.De fiecare data(o data pe saptamana), cand lucrez picioarele la sala, fac o febra musculare de neimaginat; practic nu ma mai pot ridica din pat, nu pot urca/cobora scarile nu pot sta pe burta in pat(ma dor coapsele), nu pot sa stau jos(ma dor fesele) si merg telighidat 4 zile, uneori chiar 5.
Tin sa precizez ca lucrez picioarele in acelasi ritm si cu aceeasi intensitate precum lucrez oricare alta grupa musculara.

Aveti vreun sfat sau un remediu? Multumesc anticipat!

7 răspunsuri:
| a1doru a răspuns:

Tocmai de aia faci febra musculara.pentru ca e distanta foarte mare intre antrenamente. daca faci trei antrenamente pe saptamana, nu o sa mai faci febra. vorbesc foarte serios.

| a1doru a răspuns:

@sice.deci,dupa cele spuse de tine, fotbalistii astia care joaca meciuri din 3 in 3 zile, si intre meciuri mai fac si antrenamente, nu se mai refac pana la sfarsitul turului sau campionatului rolling on the floor.am facut si eu ceva sport de performanta la viata mea si faceam 5 antrenamente pe saptamana.probabil ca asa era pe vremea aia si acum s-au schimbat metodele de lucru rolling on the floor

| PinkPanther a răspuns:

Fa exercitii de incalzire inainte si dupa niste exercitii de streching, dar intinde-te pana simti ca ti-se intind muschii ca lumea si stai asa cateva secunde.

| Rush a răspuns:

Pai in primul rand, trebuie sa faci INCALZIREA, fara ea patesti ce ziceai tu, si in al doilea rand, incepe mai usor, si creste treptat numarul de, ridicari, trageri, genoflexiuni sau ce faci.

| Sice explică:

In ziua in care fac picioare, fac 15 minute de banda si 10 minute de streching inainte de antrenament.

| Sice explică:

Da frate, dar tine cont ca muschiul are nevoie de minim 3 4 zile sa se refaca. deci mai mult de 2 antrenamente pentru o grupa musculara nu sunt deloc indicatehappy e bine stiut.intereseaza-te!
Merci oricum!

| streetballer a răspuns:

Cui pe cui se scoate!winking.Fa mai mult de doua antrenamente pe saptamana sau mergi la alergat cu o zi dupa antrenament si ai sa vezi ca dupa o perioada de timp nu o sa mai simti nimictongue!