| Zellen a întrebat:

Am o mica..mare problema straight face ma uitam azi in oglinda, si am observat pe coapse, niste linii move... :\ adica vergeturi. Prima data am inceput sa am pe sani, acum vad ca "ma umplu" toata! Innebunesc! Puteti sa-mi dati niste sfaturi ceva? am auzit ca daca nu sunt albe. se pot trata. ALbe nu sunt, doar mov. help me! laughing nu am luat m-am ingasat sau slabit brusc, pur si simplu. Si. daca ma apuc de sala(am de gand sa o fac, deorece mai vreau sa mai slabesc putin) scap de acele vergeturi?

Răspuns Câştigător
| LaLaura a răspuns:

Buna.
Sunt vergeturi, dar nu ai sanse se scapi de ele, ele intai sunt move, apoi albe, dar s-ar putea sa se estompeze in timp daca aplici mai mereu crema bogata in vitamine.
Te sfatuiesc sa aplici o crema preventiv bogata in vitamina a si e, eu de vreo 5 ani aplic crema de la gerovital plant - crema restructuranta antivergeturi si nu mi-au mai apartut de atunci, dar o folosesc aproape zilnic ( eu aveam o problema mare cand imi apareau vergeturi, intai ma manca pielea cand erau move, si apoi ma usturau rau, iar medicul meu de familie mi-a recomandar acesta crema, si de atunci nu am mai avut acesta problema).
Iar legat de sala, nu dispar eu le am de 10 ani si nu au disparut ( de la 13 ani au inceput sa imi apara), ci s-ar putea sa iti apara din cauza slabitului brusc, deoarece pielea nu este atat de elastica.

| Zellen explică (pentru LaLaura):

Am vazut pe net ca scrie ca aeasta crema este dedicata femeilor intre 20-45, am 17. merge?

| LaLaura a răspuns (pentru Zellen):

Eu o folosesc de la 16-17 ani, mi.a recomandat.o medicul de familie. Iar acum am 23 de ani si nu am nimic, am o piele foarte fina ( o folosesc aproape pe tot corpul pentru a preveni aparitia vergeturilor ) plus cele vechi de pe la 13 ani ( vergeturile ) se vad foarte putin.
Parerea mea e ca nu are nimic, cremea isi face treaba si asta conteaza.
Acum tu poti sa folosesti ce crema vrei tu de genu acesta, am vazut ca sunt creme pentru femeile gravide, pentru a le proteja de vergeturi, dar sunt mai scumpe. Sincer, eu daca am vazut ca imi face bine, nu am incercat alta crema.

8 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Alea sunt venele de sange.Nu sunt vergeturi.

| LaLaura a răspuns (pentru darrio2007):

Sunt vergeturi din pacate si de obicei apar pe coapse, sani, abdomen, picioare, depinde unde te ingrasi si slabesti.

| darrio2007 a răspuns (pentru LaLaura):

Ok.Mersi.

| faboulos a răspuns:

Buna, de vergeturi nu cred ca poti sa scpai deoarece sunt niste vase de sange si am auzit ca numai prin operati cu laserul se poate scapa, trebuia sa te informezi inainte sa te ingrasi sau sa slabesti deoarece cand esti grasa pielea iti este intinsa si cum ai slabit brusc s-a lasat ( ca si o punga incearca dupa ce iei o punga nefolosita, umflo cu aer si dezumflo si ai sa vezi ce se intampla cu punga aceea) asa este si cu pielea, acum cel mai bun lucru ar trebui sa slabesti de tot si sa incerci sa pui ceva muschi pe tine chiar daca esti fata, ca atunci mai acoperi ceva pielea isi v-a reveni la forma initiala.

DACA VREI SA FACI CEVA INFORMEAZATE CA TE V-A AJUTA MULT!
BAFTA!

| Alexxandraanna a răspuns:

Din cate stiu eu nu cred ca poti scapa total de ele.dar stiu ca le poti estompa astfel incat sa nu fie o problema estetica. Ar fi o idee buna sa te apuci de sala deoarece ti se va dezvolta fibra musculara, dar cred ca este bine sa consulti totusi si un dermatolog deoarece acest lucru depinde de fiecare persoana in parte. Sper ca te-am ajutat. Funda?

| missmelek a răspuns:

Hei! Sincer cea mai buna solutie o are medicul estetician, dar poti de asemenea sa mergi la un dermatolog sa-ti recomande ceva care le pot estompa.Medicul stiue cel mai bine.