| adela2012 a întrebat:

Am o problema mai ciudata laughing Vreau sa slabesc, iar exercitiile care le fac vreau sa devina un stil de viata pentru a slabi cat mai mult si cat mai usor, nu doar pentru o perioada. Dar faza e ca eu sunt si mai lenesa si prefer sa dorm decat sa fac exercitii laughing Am inceput sa imi mint subconstientul ca nu sunt grasa, dar suntwinking. Deci ce sa fac? crying Imi trebuie si o motivatie. HELP!

Răspuns Câştigător
| JohnnyBi a răspuns:

Auzi duduie, ai chef sa faci un lucru IL FACI, nu ai chef, stai acasa. lasa sfaturile astora ca iei o prietena, ca te duci la sala sa te motiveze sa muncesti banii platiti, asta e iarba de dat la cai pe camp. singura motivatie VINE DE LA TINE. nu o sa vina un cersetor pe strada sa iti dea o punga de motivatie ca, ghici ce, NU EXISTA. vrei sa dormi, dormi, dar nu te mai plange ca esti rotunda. vrei un stil de viata? impuneti-l. eu am facut sport, m-am accidentat (au dat unii cu masina peste mine, am patinat cu masina intr-un stalp, am cazut din copaci, mi-am spart capul pe skiuri) si dupa toate astea, dupa ce ma frecau doctorii cu toate prostiile, kineto, fizio terapii, am inceput din nou sala. nu o sa fac niciodata performanta, ca ma urmareste ghinionul ca pe dracu', dar asta e motivatia mea, tind sa vreau sa fac performanta. tu ce motivatie vrei? nu este de ajuns ca esti rotunda? iesi cand ai timp (dimineata, pranz, seara) si baga alergat, pana te dor picioarele. asta este un stil de viata. te-ai nascut om, cum mananci si bei poti face sport, nu esti pisica sa dormi toata ziua. pui pantaloni grosi, o geaca, un fes, manusi, adidasi, bagi muzica preferata pe ipod (ma rog, mp3), bagi castile in urechi si te duci si alergi. prima zi obosesti in 10 minute, aia e, esti la inceput, a2a zi obosesti in 20, si curand o sa alergi 1 ora pe zi fara sa iti dai seama. lasi dulciurile (corpul nu poate procesa decat 6g zahar pe zi), lasi prajelile si atat. bagi alergat.

9 răspunsuri:
| Bella1love a răspuns:

Mai bine ai merge cu o prietena, asa o sa-ti treaca timpul mai repede si o sa-ti placa sa mergi sa faci exercitii.Eu cu mama mergem afara la un loc cu aparate de fitness pentru ca e mai bine la aer curat.Alergatul este cel mai bun mod de a slabi.
Sper ca te-am ajutat :*

| adela2012 explică (pentru Bella1love):

Nu-mi permite timpul nici de sala nici sa ma intalnesc cu o prietena, eu fac singura acasa, dar nu prea am motivatie. Anul trecut am avut si am slabit in jur de 10 kilograme, dar anul acesta nu stiu daca voi mai reusi sad

| NDC12 a răspuns (pentru adela2012):

Daca vrei iti faci timp, daca nu vrei logic ca nu ai timp. Daca nu vrei cu adevarat degeaba mergi la sala ca sigur nu o sa mergi mult.

| adela2012 explică (pentru NDC12):

Ma refeream ca nu-mi permite timpul ca sa ma intalnesc cu o prietena sa fac si nu prea am cu cine. De obicei fac singura acasa si imi reuseste ca slabesc, dar vreau si o motivatie ca nu am...

Pai tu trebuie sa fi motivata, nu avem cum sa te motivam noi. Gandeste-te ca nu o sa fie usor, nu o sa o reusesti intr-un timp foarte scurt, dar merita.Era o vorba : " Fitness-ul nu se rezuma la a fi mai bun decat altcineva, se rezuma la a fi mai bun/a decat obisnuiai tu sa fi inainte ".Sau " Niciodata nu am visat sa am succes, am muncit pentru el ".Asa ca daca iti doresti asta cu adevarat, nu mai astepta, incepe acum.

Si eu tot singur merg la sala, si e sala la 3 km de mine, merg pe jos, dar nu gasesc nicio scuza, chiar daca ar fi la 10 km tot as merge. Asta inseamna sa iti doresti cu adevarat.

| Mimy123 a răspuns:

Poti sa iti faci un abonament la sala, in asa fel vei plati acele exercitii, si ca sa nu pierzi banii te vei duce si te vei tine de ele (cel putin pana va deveni o obisnuinta). Sau, poti cauta o persoana cu care sa faci acele exercitii, sa va motivati reciproc.

| PreaDulcePreaFin a răspuns (pentru Mimy123):

Cunosc persoane care siau platit abonamentul, si au fost de 2 ori intro luna la sala... deci nu asta e motivatia laughing

| Mădăă52 a răspuns:

Te inteleg perfect, si eu sunt la fel happy ca sa ma motivez mi-am pus pe desktop si peste tot poze cu muschioase ca sa imi aminteasca cum vreau sa ajung. Si asculta muzica in timp ce faci exercitii, ajuta. Bafta! :*