| VortexLuz a întrebat:

Am o problemă și am nevoie de niște sfaturi. De la un timp m-am îngrășat și urăsc super mult chestie asta...Bine, acum nu vă gânditi ca sunt obez sau alte chesti. Gen am făcut burtă și m-am îngrășat la față, in resta brate/picioare sunt chiar bine aș putea zice. Mă deranjeaza ca am burta si ca m-am îngrășat la față. Crede-ți că dacă mă duc la sala si fac gen : 1 oră de alergat pe zi + exercitii HIT si sa fiu in deficit caloric as putea scăpa de burta si grăsimea de pe față in vreo 2 luni?

4 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Mergi 2 ore pe zi cu bicicleta si nu vei fi nevoit sa tragi de fiare

| Adry05 a răspuns:

Da, chiar da. Numa sa te tii de regimul asta. Sa nu te infoemtezi, asta e cel mai important.

| Sn4k3 a răspuns:

Da, ai timp in 2 luni.

| popbia74 a răspuns:

Doamne, stiu si eu problema asta. E bine daca alergi, dar nu exagerat, daca vei alerga foarte mult vei ajunge la fel ca si alergatorii de performanta, imbatranit. Exercitii sportive si dieta, evident. Prin dieta, nu ma refer la infometare. Incearca sa renunti la acele mezeluri, sunt complet nesanatoase. Incearca sa mananci mai putine prajeli, mananca fructe si legume bogate in fibre(mere,capsuni,prune, fasole, broccoli, morcovi, conopida) poti manca piept de pui si carne de peste. Trebuie sa bei acei 2 litri de apa zilnic, deoarece ajuta ca ficatul sa functioneze mai rapid. La exercitii fizice, ce pot sa iti zic. Exista site-uri si aplicatii foarte bune. Iti recomand abdomene, dar nu multe. Acele abdomene slabesc doar la partea superioara a burtii. Sa fugi, sa urci scari, sa mergi mult(te umple si cu energie pozitiva). Si cel mai important, sa fii MOTIVAT. Daca o sa iti faci un program cu exercitii si ce sa mananci, o sa devina o rutina acel program, si vei vedea va avea succes.(P.S:sa nu sari peste micul dejun, este foarte important)