| Cayus a întrebat:

Am o problema si nu stiu cum sa o rezolv.inainte am fost un fotbalist incepator dar acum sunt ucator in echipa municipiului.Eu stiu foarte multe scheme "tricks" sa le numesc mai bine inclusiv din seria http://www.youtube.com/watch?v=XszXUzvz8MU (primul, 2, 3, 4...vidouri) si inca multe.Aici pe problema: In meciuri nu pot face schemele dar la antrenamente fac toata echipa si fentez portarul. sunt mijlocas-inaintas deci am mingea la picior mult timp dar nu le pot face. Ma blochez si din reflex fac niste driiblinguri de incepator efective dar vreau sa impresionez...Si nu stiu de ce nu le pot face. Ce sfaturi imi dati ca sa pot face trickurile bine s de ce ma blochez? la antrenamente sunt parca rembrant cu mingea la picior(zicea un coleg) - bine nu-s chiar asa de bun dar am talent si asta ma opreste.

Răspuns Câştigător
| Nede a răspuns:

Pai parerea mea este ca patesti acest lucru pentru ca nu ai inceredere in tine.la antrenament iti ies toate schemele pentru ca te simti in largul tau.nu simti presiunea unui meci.nu ti'e frica sa pierzi mingea.deci eu cred ca iti trebuie mai multa incredere in propriile forte.nu te gandi ca esti in meci.gandeste'te ca esti la antrenament si ar trebui sa poti face spectacol.bafta

1 răspuns:
| Colla a răspuns:

Pur si simplu te emotionezi sau in meciuri gandesti ca nu e util.Gandeste'te cat de mandri sunt colegii tai de tine la antrenamente cand te vad si abia asteapta sa ii faci la fel de mandri intr'un meci.Ia'ti inima in dinti si incearca, sigur iti iese si in meciuri.