| PreduM08 a întrebat:

Am picioarele cam scurte.
Cum imi pot alungi picioarele?
Sau tot corpul nu stiu doar sa fiu mai înalt!
Am 1, 67 si 20 de ani!

8 răspunsuri:
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Nu poți, dar nici nu ai nevoie.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Agăță-te cu capul în jos...

Înălțimea e genetică nu poți la 20 de ani să îți lungești miraculos picioarele. Dacă voiai să fii înalt trebuia să te castrezi la 12 ani că să nu ți de solidifice capetele oaselor(lipsă de estrogen). Dar sunt destul de sigur că nu ai fi preferat asta.

| morfeo a răspuns:

Pune busuioc sub perna

| EuAmFostEuMereu a răspuns (pentru morfeo):

Mi se pare foarte corect, domnule/doamna!

| NakedWarrior a răspuns:

La varsta ta nu prea mai ai ce face. Exista in unele tari operatie de lungire a picioarelor, dar e foarte riscanta, dureroasa si scumpa, deci cred ca iese din discutie. Ai aici un link in caz ca esti curios(https://www.bbc.com/news/world-55146906). Sunt si niste papuci "Shoe Lift" facuti speciali sa pari mai inalt cu cativa centimetri si in acelasi timp sa dea impresia ca porti papuci normali.Suna bine dar imagineaza-ti cand trebuie sa te descalti de fata cu cineva. va fi ridicol.

E nasol sa fii barbat cu inaltimea asta, vei avea multe dezavantaje in viata. Trebuie sa compensezi prin alte lucruri. Apuca-te de sala, sport, fa multi bani, etc.

| amaliab1997 a răspuns:

Buna.
Poti incerca sa te atârni la un spalier zilnic cate 5 min, dar asta iti va da maxim 1 cm sau 2. Ar trebui in primul rând sa te placi asa cum esti, cam greu de făcut in lumea de azi in care toată lumea are o percepție de baiat sau fata standard. Ai incredere in tine si gândește-te ca unii ar da orice ca sa aiba picioare, fie ele si scurte.
Numai bine!

| EuAmFostEuMereu a răspuns:

Pune-o pe mama ta sa te suceasca cu sucitoarea si poate te intinzi dracu

| PreduM08 explică:

Credeam ca am cu cine vorbi, dar vad ca esti luat la mișto!
Halal platforma TPU