anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am pierdut calificarea, am câştigat respectul tuturor! Capul sus baieti ca oricum cei mai buni ramaneti. Steaua e campioana Romaniei si asa o sa fie mereu! Au dat dovada ca sunt luptatori, agresivi agili si foarte talentati. Tot respectul pentru ei ..Nu s-au calificat dar au obtinut ceva ce multi nu au... ONOARE.

Ceva mesaje de sustinere pentru Steaua dupa meciul cu Chelsea? Aratati ca sunteti suporteri adevarati stelisti si scrieti un mesaj de sustinere si incurajare a echipei. Sa vedem cati stelisti adevarati exista.

Cel mai frumos mesaj primeste funda si restul care imi plac vor primi vot pentru ca de maine voi fi senior si voi putea vota...

FORTZA STEAUA!

6 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
De mâine vei taxa cu voturile!
Stai calmă, cărțile sunt făcute, deschide și tu ochii!
Pa, pa.

| andreyy96 a răspuns:

Pai cred ca trebuie sa trecem peste aceasta infrangere si sa luam titlulwinking big grin.
A fost un meci bunicel am avut ocazii, nu au fost mari diferente intre cum au jucat echipele, chiar daca lotul lui chelsea este de 10x mai scump.
Deci in fotbal nu prea conteaza starea financiara, daca suntem motivati, avem incredere in noi si nu intram pe teren pentru a pierde, putem invinge...
Am fi meritat sa castigam dar asta e trebuie sa trecem si peste asta...
Forta Steaua! :XXXXX

| Tibberiw a răspuns:

Ati ajuns fanatici, bailaughing

| madutzu19 a răspuns:

Capu sus baieti.Anu asta luam campionatul.si deacum incolo sper la fel. FORTZA STEAUA

| andreyy96 a răspuns (pentru madutzu19):

Adevaratttttwinking

| anonim_4396 explică (pentru madutzu19):

Adevarat!