| LisaJulie a întrebat:

Am pierdut! Credeam și eu ca ne-am revenit la football dar nu! Nu mai avem fotbaliști asa cum era Hagi! Cum vedeți viitorul footbalului românesc?

13 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Normal ca am pierdut, am jucat impotriva unei echipe foarte buna. Adica sa fim seriosi, Belgia e in top 3 echipe nationale din lume.

Tocmai ca fotbalul romanesc a inceput sa renasca, niciodata nationala Ro nu a facut o performanta atat de buna la Euro.

| relian a răspuns:

Viitorul este ala care a fost si pana acum, adica pe nicaeri. Dar ar trebui sa te uiti si in rest, asa este toata RO.
Daca ai observat, de la mic la mare, de la omu de pe strada la posturi de TV la jucatori, tot se bucurau de parca cistigase nu stiu ce cupa galactica laughing ziceai cau jucat cu galaxia vecina si ei au cistigat, dao la jalea, romanii o dau dintr-o extrema in alta, lucru care nu-i deloc bun.

Singurul care aparu la TV sau cunoscut si o sps asta a fost Lucescu, daca ai vazut, omu le-a spus, usurel ce va agitati asa de rau, ce sariti de patrca nu stiu ce ati cistigat, e doara un simplu meci, doara unu singur, asteptati, cand o sa cistigati multe, atunci da.

Lau luat deja la ochi, aiti vazut, Lucescu nu se bucara, ziceau aia de la pro tv, mariu "profesionisti" niste lingai, niste coite goale mate fripte impreuna cu ala mititel si burtos, care nu stiu de ce il cheama ala acolo, ala e fanatic rau cu Spania, nu ai vazut?

Spania a fost la baie, Italia a fost inexistenta, dar Spania cu terenul gol, nu, daca Iatlia a fost pe niecari este ca si cum Spania era singura pe teren si cea facut? A dat goluri cumva?

Sa ratezi orice, dar abspolut orice, cand adversatul este zero, tu sa ratezi orice, poti spune ca esti bun?
Te faci de tot rahatu aia faci, dar uite ca Spania este laudata de multi, dar de ce, numa aia stiu, pentru ei a rata este ceva minunat laughing

Daca eram acolo, ori sai fi sunat, las fi intrebat pe burtosu ala, ba bambilici, cate ocazii lear fi trebuit la Spania sa dea si ei un gol amarit, cate 100, sau 200 da un numar.

Tot accentua ca vai 19 ocazii si Italia nici una, iau calarit iau omorit laughing ia omorit cum? Ca siau dat aia singuri autogol.

Italia o fost f slaba, dar si Spania la fel slaba rau, nu poti sa vii sa te lauzi cu ratari laughing

La Romni aparu bambilic asta capitanu, ba frate cit de idiot este sa faci ceo facut el? Aparu la conferinta aia si so luat de ziaristi, vai ati scris de noi, neati jignit, dar ce legatura are el cu ziaristii?

Ba vezirti de fotbal, lasa pe aia sa scrie ce vor, tu daca te simti jignit arata-le ca esti bun, dale peste bot cu ceva.Dar nu cu un singur meci cistigat, apoi pierzi 15 jocuri la rind.
Cind apari la tv si spui cea spus el, sa ameninti sau sa le atragi atentia la toti, ba vedeti cine sunt eu acum laughing cine esti ma agaraici, unu care habar nu ai de fotbal cam asla esti.

Sa faci asa ceva, o faci dupa ce cistigi ceva, ori macara sa fi venit in RO cu locu 3, sau cu cupa, uite ba va dau peste bot la toti care ati comentat, care ati scris de rau la adresa noastra.
Eu asa cred ca se face, nu cistigi un meci si deacu gata ai cistigat finala, cam asa o fost cu Stanciu asta, el deja omu cistigase finala si acum le dadea pete nas alora care au scris de rau despre el.

Romanii trec dintr-o extrema in alta, acum deja se cred zmei, atit populatia, omu de rind, cit si jucatorii, cit si cei din media care fac reclama de nu stiu ce so intimplat, RO cucerise galaxia Andromeda si erau slaviti laughing

Fii frate rezervat, asteapta sa cistigi ceva, apoi vii sa spui, da uite am realizat ceva.

Sau vazut cit de slabi sint.RO cand cistiga ceva iti spun eu cum cistiga, la plesneala, din intimplare.
Sa intimplat ca ai sa joace slab si aia o fost tot. Nu este nici unu talentat, cu cine sa joci cu Hagi un anemic laughing ala joaca ca e tacsu sau a fost tacsu mare jucator.

Cind joci cu fiul lui Hagi, cu fiul lui iordanescu, cu Alibec, si restul, cand nu ai niic un jucator talentat la ceva, la driblinguri, la sut pe poarta, la pase, la orice, nu ai la ce sa te astepti.

Nus buni, asta este adevarul.E doar gura de ei, ce am observat la toti romanii, au gura mare, dar atit, de arata nu prea au ce arata, nu doara in fotbal in toate asa am ajuns.

Fcem doara galagie si cand e sa facem ceva, pai stai ca gata noi doar am spus laughing de facut sa faca altii.

Raduciou pe ala nul punem, oricum el mai mereu vorbeste ce nici el singur nu stie ce spune laughing e nevinovat, dar restul niste pacalici, 2-0, 2-1, 3-0 pentru RO. doar ca am cistigat un meci.

Romanii in general is prea nu stiu cum sa zic, nu increzatori, is laudarosi doara, ceva genul asta.

Jucatorii spun ca au moral puternic? Aia este, moralul lor este doar datu din gura, moralul lor este la pamint, is slabi si dau din clanta sa ascunda asta.

Asa fac uni oamenii, sa nu arate ca is slabi fac galagie, dau din gura, sta ca eu fac dreg bla bla, fac asta sa arate altor oameni ca ei is aia buni, ca ei nu stiu cine sunt.
Dar de fapt is slabi.

In continuare iti spun ce o sa se intimple. Slovakia bate RO si Ukaina bate Belgia, sau fac egal, cam astea is rezultatele, asta se va intampla.

Daca face RO egal cu Slovakia pfff mas minuna, dar tare ma tem ca ne bat aia mai rau decat o facut-o Belgia.

Cam astia is romanii, Lucescu leo zis, dar nu-i bun, nu se bucura sa se dea peste cap, sa faca tumbe, sa mai stiu eu ce, pentru nimic laughing
Romanii nu au talente, ori daca au, nu-s cunoscuti, se merge pe fiu lu gagi lu iordanescu, coruptia este la ea casa, lasa, de ce sa aducem noi necunosocuti talentati de or fi pe undeva.

| johnnny123 a răspuns:

Ce te așteptai, să avem numai victorii de acum înainte?

Belgia este o super echipă. Valoarea contractelor jucătorilor Belgiei este de 584 de milioane, iar a jucătorilor României de 92 milioane. Faptul că am luat doar 2-0 si am avut ocazii de gol este mai mult decât onorabil.

| Mindfulness a răspuns:

Daca joaca cu fotbaliști de paie precum Alibec îți dai seama că viitorul e sumbru. Fiul lui Hagi e o fantomă a tatălui său, o umbră care din când în când mai îi iese și lui ce îi ieșea tatălui său, care erau consecvent.

| UnchiulRamiz a răspuns (pentru Mindfulness):

Da cu cine vrei sa ai viitor? Cu "pusca(s)" si cureaua lata? laughing) Locul 3 a fost Belgia la ultimul turneu parca. Locul 3 in lume ei si noi cel mai slab lot valoric de la euro. E de ajuns un egal cu Slovacia sa mergem mai departe probabilwinking Bine ca am luat numai 2, puteau sa ne dea mai multe. Cu slovacii putem spera chiar la victorie, ei sunt ca valoare a lotului apropiata de a noastra.

| Mindfulness a răspuns (pentru UnchiulRamiz):

Asa este. Asta e nivelul, fizic am clacat cu Belgieinii! La noi răsună maneaua in timp ce sfârâie grătarele și vrem sa batem coloșiihee hee

| MistarGoGu a răspuns:

Cu 2 boboabe am SCAPAT Ieftin! Puteau lejer sa dea 5 sau 6 noroc cu portarul nostru ca a intervenit salvator la câteva faze!

| Stefan91972 a răspuns:

Stanciu a jucat zici ca a avut picioare de lemn

| MistarGoGu a răspuns (pentru Stefan91972):

Doar el? Jucau BAMBILICI Organizat! Fugeau ca apucații juma " de teren și în careu dadeau mingea ca la rugby 7 m peste poarta sau luau portaru la țintă de zici ca poarta aia avea 50 cm lățime! JALNIC!

| goguPatent a răspuns (pentru MistarGoGu):

Aute unde era marele antrenor. Acasă pe canapea. E simplu de comentat nu?

| suntserios a răspuns (pentru goguPatent):

Eee, era de așteptat să apară tot felul de păcălici sa explice ei cum au fost praf românii că nu ai bătut una din cele mai mari echipe ale lumii.

| MistarGoGu a răspuns (pentru goguPatent):

Din câte știu eu antrenorul NU își rupe oasele pe teren! Pai dacă ne mulțumim sa avem rezultate mediocre cu echipe mediocre ASTA ne este nivelul! Pe teren eu nu te-am văzut! Ce număr purtai? 69? Măcar egal dacă scoteam era ceva!

| MistarGoGu a răspuns (pentru goguPatent):

Bine mai " DOCTORE "îl sun mâine pe Burleanu la FRF sa te pună în locul lui Iordănescu DAR dacă în 10 ani NU aduci CupaMondiala în România dai 500.000 € despăgubiri și taxa de deranj! Batem PALMA? CE ZICI? CODOCTORE?