| RAY a întrebat:

Am reinceput sportul si supriza am o febra musculara de doua zile la muschi picioarelor ce sa fac sa imi treaca?

18 răspunsuri:
| raMLesS a răspuns:

Odihneşte-te, bea multă apă.
Ca să numai faci febra, fă inainte de antrenament 10 fandări, aleargă timp de 10 secunde, după fă 15 fandări aleargă 15 secunde nu in sprint, după fă 30 fandări, alearga 30 s, iar apoi fă flotări genoflexiuni si restul pentru a te incălzii bine, după faci sport linistit happy

| RAY explică (pentru raMLesS):

Merg maine la una dulce si gata frate sigur trece nu? cate flotari sa fac?

| raMLesS a răspuns (pentru RAY):

Dacă ai început să faci sport ar trebui să faci 50 genoflexiuni, 50 de flotări normale şi 20 în pumni, 80 fandări fără a ţine greutate în braţe ( Haltere, Pietre Mari, Baros laughing ) mănânci sănătos şi alergi în sprint maxim cât poţi tu şi după măreşte numărul secundelor cu 3 şi tot aşa, dar până să alergi in sprint maxim, aleargă încet vreo 5 minute fără oprire.

| RAY explică (pentru raMLesS):

Nu frate ca platesc la ora, nu pot sa bag atatea flotari, ca ma numai pot sa o fac cu amanta

| raMLesS a răspuns (pentru RAY):

Frate ai timp si pentru asta laughing)))) Tre sa arati bine si dupa.

| Mayar a răspuns:

Ia doua linguri de zahar

| RAY explică (pentru Mayar):

Am luat degeaba

| DomnulKat a răspuns (pentru Mayar):

Gândești nu?

| Mayar a răspuns (pentru DomnulKat):

Miau Miau

| RAY explică (pentru Mayar):

Ma inseli cu un motan?

| Mayar a răspuns (pentru RAY):

Nu ai statutul necesar pentru a putea fi inselat big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Va trece de la sine. Continua sa faci in continuare ceea ce ai inceput. Dupa acomodare acestea nu vor mai aparea.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Astepti sa iti treaca si continui nu ai ce ii face. dupa prima zi de sala abia ma puteam misca. cand ma ridicam din pat trebuia sa imi ridic picioarele cu mainile ca ziceai ca sunt invalid asa de rau eram laughing. dar dupa putin timp nu am mai avut probleme. si cu abodmenele era la fel. abia faceam 20 si ma durea burta de muream, dupa o saptamana faceam cam 50 si simteam cum mi se incalzeste burta si o durere fina dar nu era ca la inceput. inceputul e greu

| RAY explică (pentru anonim_4396):

Eu am acasa un program, ma termina

| B3B3NI a răspuns:

Pai fai sport in continuare, asa scapi cel mai rapid.

| AnimeKing a răspuns:

Fă cât mai multe exerciții.

| Zyzz777 a răspuns:

2 zile rolling on the floor ai si tu putina rabdare, eu nu am putut sa merg 4 zile dupa prima zi de sala la picioare.

| Mihai201 a răspuns:

Pentru a iti trece, trebuie sa faci exercitii la muschii la care ai febra.Stiu ca va fi cam greu, dar asa iti va trece mai rapid.