Ai vreo problema la piept de vrei de 2 ori? o grupa a2a oara intr-o saptamana se face din cauza la deficit sau probleme cu grupa respectiva ca neechilibru sau altele. sau ca avansat pentru forta si definire. faci parte din una din categoriile astea? sa lucrezi o grupa mare de 2 ori pe saptamana?
Picioare fac cand fac umeri si fac in fiecare saptamana, iar piept fac de 2 ori pentru ca e grupa mea favorita si combin prima data din saptamana cand fac piept fac la haltere in principal apoi a doua oara fac cu gantere.
Tu esti genul ala de raton cu skip leg day, nu? bagi vineri brate dupa piept, intra super...bestial
Ideea ta mi se pare ca mi se potriveste cel mai bine pana acum.
Tu nu lucrezi picioare!
Esti doar un mare clovn care trage si el de fiare, nu?
Sigur, fa programul ala si o sa ai piept mic.
lucrezi piept de 2 ori pe saptamana => progresezi MAI LENT la piept.
Copii mici, fac ei programele lor
Eu iti spun programul meu si crede-ma merge ..Luni piept+biceps marti triceps+spate miercuri picioare umeri si ce mai faci tu abdomen are il poti face in fiecare zi miercuri nu prea e important dar oricum faci si joi incepi iar ca luni si luni iar faci la fel si picioare si umeri odata pe saptamana
Luni biceps si marti spate?
daca n-ai NICIO TREABA cu sportul asta, de ce nu te apuci de sah?
Asa mi-o facut domnul Petru Ciorba asa ca taci eu fac si box de 3 ani si nu incerca sa imi faci mie glume cu sahul
A recomandat el asa ceva? serios?
El chiar recomanda ORI spate-biceps si piept-triceps, ORI lasi cel putin 1 zi pauza intre ele.
Cred ca ai inteles tu cu totul altceva
Cosmin 86 inainte faceam doua grupe pe zi luni piept-biceps marti umeri-trapez si picioare miercuri spate-triceps joi banda vineri piept biceps din nou, dar acum nu prea mai am asa mult timp si vreau sa fac 1 singura grupa pe zi de aia am si postat intrebarea sa vad niste pareri... dar pana la urma tot eu m-am horatat, nu o sa mai fac de 2 ori piept pentru ca a doua sesiune avea inevitabil sa precedeze ori tricepsu ori umeri, in ambele situatii ne fiind bine, asa ca o sa fac simplu luni piept marti spate miercuri umeri-trapez si picioare joi o sa dau la sac si banda si vineri brate as fi putut sa bag picioare in oricare alta zi de exp joi dar eu fac banda in fiecare zi, miercurea o sa fac o exceptie si o sa fac picioare si umeri si trapez fara banda.
Mai bine asa
Luni brate marti spate miercuri pauza ca muschii sa se odihneasca joi brate vineri umeri sambata picioare duminica pauza