Nu stiu daca ati inteles ce am vrut sa zic, ma refer, ca atunci cand fac piept cu ganterele in momentul acela cand fac exercitiile ma incordez mai mult in maini si in loc sa simt gen ca ce fac eu este pentru piept si sa ma doara pieptul, simt ca ma dor mainiile. e normal nu?
Da e normal, impins la piept nu iti doar piept, iti intra si triceps
Astea apar la inceput sau la trecerea rapida frig-cald fara cateva momente de incalzire
Incearca sa facu cu ganterele piept, nu doar impins numai cu bara, iti intra tricpes si umeri involuntar cand faci piept, cand faci piept lasa bara sau gantera cat mai jos, iar cand o ridici nu trebuie neaparat sa ajungi la punctul in care indrepti coatele, atlfel numai tii muschii pieptului in tensiune, inca ceva cumparati niste vitamine si mineral gen( opit-men, supermulit, multivitamin for men, vitaform ) daca mai doresti sa aflii ceva scriem in privat te pot ajuta in legatura cu bodyduilding sau fitness!
Eu zic ca nu are nimic si eu cand mergeam la sala ma dureau mainile dar faceam si picioare piept. daca durerea continua nu stiu intreaba un antrenor sau du-te la doctor