| Ralu13 a întrebat:

Am si eu o curiozitate big grin. De obicei fac exercitii pentru mentinerea siluetei dimineata si seara. Beau 2 l de apa, mult sport, putine dulciuri, somn linistit laughing nu mananc dupa ora 6:30-7:00, mers pe jos etc etc, dar astazi mi-a venit o intrebare in minte : de obicei fac foarte multe abdomene, seara este recomandat sa mananc, apoi stau jumatate de ora si ma apuc de abdomene sau mai intai abdomene si dupa mancare ( TIN SA MENTIONEZ CA NU MA REFER LA MANCARE GATITA ci la un fruct doua sau un iaurt ). Primul raspuns funda :X Multumesc

Răspuns Câştigător
| pery a răspuns:

Eu fac abdomene inainte sa mananc. Pentru ca dupa ce mananc trebuie sa stai sa te linistesti altfel te fa durea burtica ingrozitor

2 răspunsuri:
| MenInShadow a răspuns:

Usor cu abdomenele... la ce am vazut eu ca mananci tu aici, pai poate faci patratele(fara gluma). Sunt foarte bune exercitiile... dar zic sa nu faci exces, pentru ca nu cred ca vrei sa devii culturista, si daca faci muschi calumea e nasol rau ca o fata cu muschi nu arata deloc bine. Abdomenele, e bine sa le faci oricum, si alea care ai zis tu, dupa sau inainte de mancare, au acelasi efect dc? o sa-ti zic. dar mai intai, eu zic sa mananci pe la 7. maxim 8 si abdomenele le faci inainte sa te culci.
Daca mananci, in momentul ala iei greutate in plus, si facand abdomene, greutatea revine la forma initiala. Asa si invers. Daca faci abdomene, in momentu ala slabesti, dar mancand te ingrasi la loc. Daia zic sa mananci cu 1 ora sau 2 mai devreme, ca alimentele din stomacul tau sa aiba timp sa se digere, pentru ca tu cand faci abdomene, sa fii la greutatea initiala si astfel sa slabesti.
Un sfat, eu zic sa nu te apuci sa faci abdomene nebuneste, sau flotari. dc? pentru ca daca faci asta o sa faci muschi, si o sa ai o foame pe care nu o poti stapanii. eu acum, la 12 ani am inceput sa fac exercitii nebuneste, pentru ca eram slaaab si fara pic de muschi. Am facut de capu meu abdomene si flotari, si dupa, ma lua o foame de credeam ca mor. si nu puteam sa mananc putin. 2-3 castroane nu conta ce era acolo, ciorba, piure, pilaf, conta. Si acum la fel. Eu daca vreau sa-mi mentin fizicul, trebuie sa fac 30-35 flotari si cam 150 sau 200 abdomene in fiecare seara, si e greu. De asta zic sa nu faci exces de exercitii sa ajungi la fel ca mine, ca o sa ai mult de muchit la silueta dupa, si cum am zis, o fata cu muschi mari nu da bine! happy sper ca te-am ajutat :X funda?

| Ralu13 explică:

@XxXAnImAtOrXxX iti multumesc pentru sfat. Ma rog, acesta este un stil de viata mai nou asa ca de aceea fac mai mult sport ( poate mai mult decat trebuie ) dar am exagerat si exagerez putin pentru ca am luat multe kg dintr-o data si pur si simplu nu ma mai simteam bine in pielea mea. Si cum vine vara. Ca toate fetele vreau sa am un corp " de invidiat " laughing cum s-ar zicewinking. Oricum am 13 ani si stiu ca o fata cu muschi nu arata bine dar eu in afara de muschii de la picioare ( in afara de gemeni ) nu am avut nici un muschi tare, nu o sa exagerez sa ajung cu patratele dar nu vreau nici sa se tot depuna si sa arate ca... laughing intelegi. Oricum o s-o las mai moale, acum fac cam 90-100 abdomene pe zi, probabil voi reduce numarul la 50 big grin. Oricum iti multumesc pentru sfat :*. NU iti mai pot da funda pentru ca am precizat " primul raspuns funda " si ti-a luat-o cineva inainte straight face dar ti-am dat " Folositor " happy. Iti multumesc inca o data tongue.

P.S. INTREBARE INCHISA big grin