| VasileStefan a întrebat:

am vazut ca multi oameni obisnuiti care vror sa faca si ei niste muschiuleti se duc la farmacie sa ia calciu... oare ajuta asa ceva? daca nu ce pastile trebuie sa iei? vreau sa se gaseasca in ori ce farmacie si sa fie si iefin. as vrea numele produsului si pretul aproximativ.

Multmesc.

Răspuns Câştigător
| VadTot a răspuns:

Salut! Cred ca esti bombardat cu astfel de chestii total nesanatoase! Crezi ca daca ai lua niste medicamente si ti cresc muschii pe tine asa peste noapte ar fi ok? nici pe departe.Te sfatuiesc sa faci muschi pe tine intr un mod casic si foarte sanatos dar in nici un caz sa fortezi nota de plata,! Ca atunci cand vrei sa umfli un balon si care l ai putea umfla. fara ajuttor dar tu apelezi ca cine stie ce masinarie intr un mod rapid..cu siguranta se va sparge.laughingok? Nu te sfatuiesc sa mai crezi tot ce citesti in materie de tot felul de suplimente care ti maresc masa musculara,! La fel ca acele medicamente care promit ca slabesc dar mai mult iti fac rau asa sunt si astea! Hraneste te sanatos. fa mult sport.in aer liber..si lasa muschii sa se dezvolte fara suplimente. ok?

1 răspuns:
| Cosmin86 a răspuns:

Cati ani ai? Ce varsta/inaltime ai? Alegi suplimente in functie de informatiile alea si in functie de ce alimentatie ai.