| Spike189 a întrebat:

Am si eu o intrebare care poate pare copilareasca. Mai stiti desenele cu Popeye, care manca o cutie cu spanac si facea muschi?laughing). Ei bine, daca ma duc la sala si mananc spanac, ma ajuta cu ceva?

Răspuns Câştigător
| 100SweetSmile4you a răspuns:

Da!
Exercițiile la sala ajută la dezvoltarea masei musculare și modelarea frumoasă a corpului.
Iar spanacul are foarte multe proprietăți nutritive pentru o alimentație sănătoasă.În spanac găsim vitamina C,fosfor,magneziu,fier, dar și calciu, într-o cantitate destul de mare(140 mg). Bine, asta nu înseamnă că un stil de viață sănătos constă numai în a mânca spanachee hee!
Pentru „a face mușchi", nu este obligatoriu să mănânci spanac.Trebuie să mănânci alimente ce conțin multe proteine,cum ar fi carnea(pui,vită), ouă, lactate și brânzeturi.

6 răspunsuri:
| cosmin21 a răspuns:

Nu te ajuta cu nimic spanacul, nu te mai lua dupa desene animate, nu tot ce zboara se mananca.

| mgtow a răspuns:

Nu te ajuta cu nimic.

| MoonLight a răspuns:

Faci faci.nu degeaba manca Popeye spanac, dar asta nu inseamna ca daca mananci o conserva de spanac in 2 secunde faci ca ellaughing)

| Binelu a răspuns:

Daca te duci la sala da, Dar daca mananci spanac nu prea cred.laughing

| tall a răspuns:

Da,hee hee o sa fi mai sanatos dar nu si musculoshee hee.'' Spanacul''cel mai bun sunt steroizii, anabolizantele sau diferiti hormoni.

| snake_1000 a răspuns:

Eu nu cred ca te poate ajuta cu ceva daca mananci spanac, asa este numai in desene animate.