| Drimmero a întrebat:

exista pe aici urma de barcelonist care inca mai crede in calificarea impotriva Juventusului? Dar sa-mi raspunda sincer,, sa nu-mi dea exemplu meciul cu Qatar-SG pentru ca acolo a fost contributia arbitrilor,, opinia lor strict legata de aceasta dubla mansa.

41 răspunsuri:
| Kogaion a răspuns (pentru paqquky):

Daca Iniesta ar fi primit al 2-lea galben meritat, nu ar mai fi apucat sa centreze laughing

| Drimmero explică (pentru nirocino):

15% ca mai aveti voi iluzii si sperante, dar calificarea s-a terminat dupa ce Dybala v-a scuturat_

| paqquky a răspuns (pentru Kogaion):

Si crezi ca Ribery nu merita un Balon de-al lui Ronaldo? Oricum nu-mi pasa de aceste 'premii' individuale, fotbalul e sport de echipa. In al doilea rand, din ce stiam, premiul asta e dat din voturile antrenorilor, capitanilor de echipe nationale. Am vazut ca anul trecut de exemplu Lewa a votat cu Muller, Ribery si Robben. ce sa mai zicem.

| Drimmero explică (pentru paqquky):

Meciul a fost facut praf de arbitri in saptamana asta de ucl, a fost hent+penalty la fel cum si Batrana doamna a avut un gol amulat+ o plecare nesemnalizata a lui Higuain din offside, a fost facut praf meciul. Nici nu mai tin minte cand a fost un meci curat fara decizii penale

Intr-adevar premiile individuale au cam luat-o pe aratura, eu sincer ma uit la ce jucatori astazi sunt cotati la 100 de milioane, jucatori gen Dybala, Bellotti, etc, frate eu sincer nu inteleg ce vedeti asa deosebit la Dybala, pana acum a dat maxim 15 goluri pe sezon (sezonul asta are 10) si astia ii fac o cota de 100 de milioane, pai vorba lui Hagi, inainte atacantii dadeau cate 30-40 de goluri pe sezon si astazi il facem mare pe unu cu 7 goluri.

| Drimmero explică (pentru Kogaion):

Fotbalul a murit in momentul in care Neymar si Pogba au costat 90 de milioane.

| paqquky a răspuns (pentru Kogaion):

Suma aia de 100M nu e valoarea adevarata a jucatorului, el nu face nici 10% din ea. Din cauza marketului se platesc aceste sume pe astfel de jucatori, iar Dybala e cotat la suma asta pentru. ca e tanar si da randament la o echipa precum Juve, e si decisiv in meciurile cu miza.Presa il mai si ridica cu 'new Messi', ca sa-i mareasca si mai mult cota, bineinteles.

Eu nu zic ca nu e vorba de marketing, dar ca si un club, care vrea performante, ce asteptari ai de la un jucator, mai ales atacant, care da maxim 15 goluri pe sezon? Adica sincer, nici cand Pogba nu da, Pogba la Juve rupea Serie A in 2, acum intr-adevar nu are un joc prea bun, dar la Juve pur si simplu era magnific, in schimb Dybala, traieste din penalty-uri si suturi din fata portii.

| Drimmero explică (pentru Deaad):

Era culmea sa ai ceva cu o comunitate extinsa de oameni care au o pasiune foarte normala si frumoasa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da.
Eu cred!
Barca a intors Rezultatul din tur cu PSG, o poate face si cu Juve.

Cred si-n Leicester.
A, ca tot veni vorba de Englezilaughing

Arsenal pe ce loc e in PRL?

| Drimmero explică (pentru anonim_4396):

Faceti ce faceti si schimbati subiectul, lasati-o pe Arsenal, aici era vorba de Barca care o sa fie eliminata zilele astea,, fotbalul trebuie sa fie martor la eliminarea Varzei!