anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am si eu unele dubii si nelamurir cu privire la profesia asta de fotbalist.Sunt pasionat de fotbal si nu vreau sa zic ca sunt "the best" sau asa ceva ci ma descurc destul de bine pe pozitia mijlocas-atacant. Exista vreo posibilitate ca desi nu am facut liceul sportiv sa pot cumva sa ajung sa ajung la aceasta profesie? Adica vreau sa spun ar putea exista posibilitatea sa vina cineva sa zica "ma te descurci bine, ce-ar fi sa vii sa te testam?"...Chiar imi place sa joc fotbal si vad in asta ceva grandios daca sunt ajutat de cineva si sprijinit(tin sa amintesc ca sunt f multi jucatori care joaca prost in liga I si tot acolo sunt si acum)! DAU FUNDA PT RASPUNSUL CEL MAI ADECVAT SI CARE MA POATE AJUTA!

5 răspunsuri:
ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a răspuns:

Din pacate, nu este vorba despre o "profesie". Sau, cel putin, nu in adevaratul sens al cuvantului.
Ai vazut tu vreun fotbalist care iese la pensie de pe teren? Eu nu. Profesia este o activitate din care castigi, in mod constant, un salariu si pe care o practici PANA la varsta pensionarii. Adica, 60-65 de ani si nu 34-35 cat poti juca fotbal avand si rezultate.

| alexro93 a răspuns:

nu esti singurul in postura asta...pacat ca in Romania totul merge doar pe pile, dar odata ce iti doresti ceva poti reusi dar iti trebuie sutul ala in fund care, nu cred ca o sa vina prea curand..la noi nu sunt scouteri. daca l-a bagat tacsu in fotbal cu cateva mii de euro e deja cel mai talentat...

| Ibrahimovic a răspuns:

Sigur ca poti. Multi fotbalisti mari care nu imi vin acum in minte big grin au ajuns aici fara a avea un juniorat grandios!
Si inca ceva. Fotbalistii mari nu au facut nici un liceu sportiv si uite unde au ajuns!

| neymar94 a răspuns (pentru Ibrahimovic):

DA,dar nu stiu cum pot ajunge! ASta e problema! Fara pile nu merge nimic in ziua de azi...

| Ibrahimovic a răspuns (pentru neymar94):

Daca ai talent cu adevarat, incearca sa mergi la o competitie, la un concurs ceva.