Din pacate, nu este vorba despre o "profesie". Sau, cel putin, nu in adevaratul sens al cuvantului.
Ai vazut tu vreun fotbalist care iese la pensie de pe teren? Eu nu. Profesia este o activitate din care castigi, in mod constant, un salariu si pe care o practici PANA la varsta pensionarii. Adica, 60-65 de ani si nu 34-35 cat poti juca fotbal avand si rezultate.
nu esti singurul in postura asta...pacat ca in Romania totul merge doar pe pile, dar odata ce iti doresti ceva poti reusi dar iti trebuie sutul ala in fund care, nu cred ca o sa vina prea curand..la noi nu sunt scouteri. daca l-a bagat tacsu in fotbal cu cateva mii de euro e deja cel mai talentat...
Sigur ca poti. Multi fotbalisti mari care nu imi vin acum in minte au ajuns aici fara a avea un juniorat grandios!
Si inca ceva. Fotbalistii mari nu au facut nici un liceu sportiv si uite unde au ajuns!
DA,dar nu stiu cum pot ajunge! ASta e problema! Fara pile nu merge nimic in ziua de azi...
Daca ai talent cu adevarat, incearca sa mergi la o competitie, la un concurs ceva.
Ledia întreabă: