Stii din cand in cand e bine daca iti mai faci poftele, probabil da azi se va pune la socoteala daca ai mancat si tu o portie acolo nu inseamna ca ai comiso, daca vrei sa incepi o dieta trebuie sa tii cont ca exista riscul sa te suprasoliciti, supraestimezi si ai sa explodezi/renunti la un moment dat si ai sa revii la mancaruruile nesanatoase de aceea e bine sa te rasfeti din cand in cand, bafta.
chiar
Asta-i raspuns? Unii oameni chiar nu au idee ce inseamna cuvantul ''intrebare'. Cauta in dex, dragule . Aaaa, stai! Poate nici aia nu sti ce inseamna Dex-ul este o carte ce cuprinde termeni limbii romane.
Draga mea, mi s-a parut banala intrebarea. Ai mancat cartofi prajiti si acum vrei sa duci foamea. Ai grija cu dietele astea, ca ele nu se tin fara un nutritionist. Nu am vrut sa fiu rau, dar asa mi s-a parut... daca puteam te ajutam cu ceva.
Stiu ca nu-i sanatos cu dietele astea haotice. dar nu le tin pentru un timp indelungat 2-3 saptamani maxim
Stiu ca nu-i sanatos cu dietele haotice dar nu le tin pe timp indelungat, maxim 2-3 saptamani
S-ar putea ca dupa ce ai intrerupt dieta sa pui la loc ce ai slabit.
Nu se pune nimic...fa miscare si n-o sa ai problrmr cu greutatea.normal daca mananci si stai degeaba normal k se pune