| nicoleee30 a întrebat:

Am spus ca de maine voi avea o dieta slaba in calorii si voi face mult sport si chiar asa va fi, insa astazi la ora 00:45, adica acum am fost in oras cu niste prietene si am mancat o portie de cartofi prajiti sad Aceasta portie de cartofi se pune la calorile mancate azi, pentru ca daca se pun atunci va trebui sa mananc mult mai putin astazi si de aia vreau sa fiu sigura. big grin Funda si voturii!

11 răspunsuri:
| Numero1 a răspuns:

Stii din cand in cand e bine daca iti mai faci poftele, probabil da azi se va pune la socoteala daca ai mancat si tu o portie acolo nu inseamna ca ai comiso, daca vrei sa incepi o dieta trebuie sa tii cont ca exista riscul sa te suprasoliciti, supraestimezi si ai sa explodezi/renunti la un moment dat si ai sa revii la mancaruruile nesanatoase de aceea e bine sa te rasfeti din cand in cand, bafta.

| nicoleee30 explică (pentru Numero1):

Mersi :*

| Numero1 a răspuns (pentru nicoleee30):

Cu placere

| victorr_3274 a răspuns:

Doamne ce probleme au unii laughing

| speşăl a răspuns (pentru victorr_3274):

laughing chiar

| nicoleee30 explică (pentru victorr_3274):

Asta-i raspuns? straight face Unii oameni chiar nu au idee ce inseamna cuvantul ''intrebare'big grin. Cauta in dex, dragule smug. Aaaa, stai! Poate nici aia nu sti ce inseamna laughing Dex-ul este o carte ce cuprinde termeni limbii romane.

| victorr_3274 a răspuns (pentru nicoleee30):

Draga mea, mi s-a parut banala intrebarea. Ai mancat cartofi prajiti si acum vrei sa duci foamea. Ai grija cu dietele astea, ca ele nu se tin fara un nutritionist. Nu am vrut sa fiu rau, dar asa mi s-a parut... daca puteam te ajutam cu ceva.

Stiu ca nu-i sanatos cu dietele astea haotice. dar nu le tin pentru un timp indelungat 2-3 saptamani maxim big grin

Stiu ca nu-i sanatos cu dietele haotice dar nu le tin pe timp indelungat, maxim 2-3 saptamani big grin

| victorr_3274 a răspuns (pentru nicoleee30):

S-ar putea ca dupa ce ai intrerupt dieta sa pui la loc ce ai slabit.

| bonaventura a răspuns:

Nu se pune nimic...fa miscare si n-o sa ai problrmr cu greutatea.normal daca mananci si stai degeaba normal k se pune