Si eu eram la fel in copilarie;-), imi placea sa ma inchid in mine si sa nu ii mai bat la cap pe parinti cu problemele mele si sa le rezolv singur ( desigur ca nu reuseam si apelam la prieteni, colegi etc. cum faci si tu acum cu TPU :-D. Lasand copilaria mea deoparte, ar trebui sa vb cu parintii tai despre acest tip de dans incercand sa-i convingi cat castig aduce streetdans-ul in zilele de azi si sa le spui despre antrenor sa incearca sa-l convinga sa o lase mai moale cu voi, mai ales ca mai ai cateva luni si dai examenul de capacitate din a 8-a. Parerea mea a fost cea de mai de sus si iti propun sa renunti la flaut si alte instrumente muzicale fiindca streetdans-ul cu flautul nu se impaca prea bine;-) P.S. Si sa mai faci loc si de unpic de timp pentru viata ca dupa ce termini liceul si facultatea o sa te cam plictisesti de ea :-X In plus ca stresul dauneaza grav sanatatii
Bravo tie ca poti face atatea deodata. Totusi, dupa cum zici ti se pare destul de greu asa ca eu te-as sfatui sa analizezi ce iti place mai mult sa faci dintre streetdance, pian, flaut si desen. Dupa parerea mea ai prea multe pe cap, si zici si cat de greu e la streetdance. Daca iti place cu adevarat sa faci asta nu renunta. Numai bine!