Voi chiar nu stiti ce vorbiti. Pun pariu ca si tu bagi in tine proteine zilnic, mananci carne? Bei lapte? Sa stii ca tot proteine sunt... Chiar suntenti incompetenti si vorbiti fara sa stiti macar ce vorbiti.
revenind, Vitamina E ajuta la intinderea pielii si deci prevenirea vergeturilor.
Cand cresti nu iti apar vergeturi, pentru ca pielea este elastica.
Doar cand slabesti sau reduci din tesutul adipos apar vergeturile, dar se rezolva consumand mai multa apa; peste 3l/zi
Vergeturile apar in cazul unei cresteri musculare fortate iar pielea nu apuca sa creasca si ea in acelasi ritm
Modalitati de prevenire : ti-am raspuns la postul celalalt. Si eu folosesc proteine si glutamina de ani de zile si nu am avut niciodata probleme de genul.
Nu lua proteine, doar te umfla! Cand nu o sa mai faci sala o sa iti curga muschii... daca lucrezi toate grupele in acelasi timp nu iti mai trebuie proteine. plus ca proteinele iti distrug rinichii
Nu lua nici un fel de ''Proteine'' ca nu e bine o sa iti para rau mai incolo... Iti sugerez sa faci muschi pe munca ''proprie'' daca pot sa spun asa. Chiar daca o sa fie mai greu dar macar nu vei avea probleme in timp. Sunt oameni care mor din cauza ''proteinelor''.
Alt copil mic.
proteine = carne, peste, branza, oua, lactate, unele legume, suplimente. Suplimentele tot din mancare sunt facute.
Tu habar nu ai ce sunt proteinele de poti sa aberezi in halul asta, nu?
Voi chiar nu stiti ce vorbiti. Pun pariu ca si tu bagi in tine proteine zilnic, mananci carne? Bei lapte? Sa stii ca tot proteine sunt... Chiar suntenti incompetenti si vorbiti fara sa stiti macar ce vorbiti.
revenind, Vitamina E ajuta la intinderea pielii si deci prevenirea vergeturilor.
Ma baieti, voi sunteti incompetenti, sa mor eu, chiar nu stiti sa cititi?
V-am rugat frumos sa nu deviati de la subiect, e viata mea, pot sa ma fac si luptator sumo. Raspundeti la intrebarea cu vergeturile, daca nu stiti nici o modalitate, abtine-ti-va!
Faza e ca eu sunt destul de slabut deocamdata si cresc foarte repede ca am mai facut sala 5 luni fara proteine si ma speriasem ce am crescut, iar cand ma apuc de proteine ma apuc si de regim, si de alergari, de tot tacamul. Multumesc pentru sfaturile cu apa si vitamina E, alte solutii mai stie cineva?
Cipi1212 întreabă: