| Culturism69 a întrebat:

Am vazut de curand un interviu cu Dorian Popa ( nu agreez Pariu cu Viata doar il respect pe om pentru ca face sala ) si zicea ca nu mananca cartofi, paste, orez, mai pe scurt ca nu mananca carbohidrati.
E normal sa se dezvolte asa fara carbohidrati?
Se poate ajunge la nivelul lui fara carbo?
El din ce isi ia energia daca nu din carbo thinking

Răspuns Câştigător
| Cosmin86 a răspuns:

Vezi dieta keto spre exemplu, e folosita de sportivi. Ideea e ca reduci carbo la zero si iti iei energia din grasimi

9 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Parca il durea gura sa spuna.

| greyhound a răspuns:

Am citit si eu interviul ala azi in Cancan si a spus cateva tampenii.
Spunea ca nu mananca carbo dar ca mananca seminte, nuci caju, dulciuri si fructe.
Spunea ca cica a aflat si el ca alimentatia e importanta.
Si asa ca fapt divers unul care face sala "de multi ani" asa cum se lauda si nu a auzit si el ca trebuie sa faca si picioare numai de respectat nu e.

| Culturism69 explică (pentru greyhound):

Exact ila e interviul, doar ca l-am auzit la TV.
Hm de faza cu picioarele nu a spus ( la tv ), ciudat.
Vezi si aici, spune ca nu mananca carbo :
http://www.youtube.com/watch?v=ulVdi3_pxC8

| greyhound a răspuns (pentru Culturism69):

Pai e un idiot, cica "am renuntat la carbohidrati (paine, cartofi), mananc orez" laughing

| PreaDulcePreaFin a răspuns:

Doar daca esti in perioada de definire.
Daca esti in perioada de masa oricat de usor ai pune grasime, tot mai bagi niste carbo in special dupa sala

| Culturism69 explică (pentru PreaDulcePreaFin):

Hm, nu cred ca vorbea de, definire. Vorbea in general.
Habarn-am thinking

| PreaDulcePreaFin a răspuns (pentru Culturism69):

Nu am vazut interviul, lala band ma lasa rece.
posibil ca omu sa emotionat, e destul de bulky, si nu cred ca e doar genetic...

| Cosmin86 a răspuns (pentru Culturism69):

Vezi dieta keto spre exemplu, e folosita de sportivi. Ideea e ca reduci carbo la zero si iti iei energia din grasimi

| Knife00 a răspuns:

Isi ia energie din carbo, normal ca-si ia. Ce te asteptai, sa-si iroseasca omu proteinele? Ramanea omu' un slabanog daca nu stia si nu se punea la punct. Jos palaria in fata lui! happy

| AnushkaAxy a răspuns:

Depinde de ce tip e. endomorful nu prea are voie sa consume carbohidrati, mai pe scurt sa le evite pentru ca trebuie sa se concentreze pe pierderea de grasime.Grasimea depusa o da jos greu dar masa musculara o pune repede.

Întrebări similare