| Culturism69 a întrebat:

Am vazut in multe videoclipuri astia ce fac sala ca imping cauciucurile alea de tractor ( mari.).
Ce grupe intra la un asfel de exercitiu? ( De il ridica si il imping in fata si tot asa.)

Răspuns Câştigător
| Cosmin86 a răspuns:

Cam tot corpul happy

Antrenamentele de tip strongman au exercitii care implica tot corpul ( sau aproape tot corpul ).

Ador antrenamentele de genul big grin

| Culturism69 explică (pentru Cosmin86):

Da si mie mi se pare foarte interesant, si chiar vreau sa incerc doar ca mai am de cautat ''roti'' de tractor =]]

| Cosmin86 a răspuns (pentru Culturism69):

Sunt multe exercitii tip strong-man, nu doar rotile.

pentru inceput ai putea sa-ti tragi masina big grin

Bineinteles frate, si dupa Avionu laughing!

Nu poti sa tragi o masina? nu e asa greu, dupa ce pleaca de pe loc o tragi din inertie

Sincer, n-am incercat niciodata, poate nu e atat de complicat. Dar chiar ma tenteaza sa o fac + chestia cu roata.

Dar tu ce vrei concret? forta sau masa?

se poate si ambele, dar pe care vrei sa te axezi mai mult?

Pana in vara viitoare, pe MASA.

Atunci serii de 6-10 repetari. Serii piramidale, evident. Nu scazi sub 6 repetari, decat maxim 1 data pe saptamana sau cand ajungi la un prag.

Daca vrei antrenamente strong-man, atunci la fel, o data pe luna ( adica 1 saptamana pe luna faci doar strongman si serii sub 5 repetari ).

Si fa exercitii de baza, care implica mai multe grupe de muschi, nu pierde timpul cu flexii/extensii cu bara Z, aparate, cabluri, etc.

9 răspunsuri:
| Nickname1890 a răspuns:

Lucreaza toate grupele de muschi!