| DrunkenIrish a întrebat:

Am voie să alerg cu inca o persoană (presupun ca nu constituim un grup) la o distanță de 8 minute de locuință?

11 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Romaneste:
- Individ 0 = 1 persoana
- Grup = 2 sau mai multe (persoane)
(sursa: gradinita)

Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Nu! Conform precizarilor Ministrului Administratiei si Internelor in jurul casei inseamna la 5 minute de mers pe jos (nu alergat) si insotit de Declaratie cu punctul 5 bifat, unde spune clar: activitati "individuale". Doi sunt deja un grup. Puteti alerga amandoi daca pastrati distanta de 2 metri.

| Simpatic a răspuns (pentru Salontanul):

Ai dreptate, dar oare nu am observat cu totii ca Ministrul MAI nu stie nici sa citeasca de pe o foaie discursul facut de altcineva?

| Salontanul a răspuns (pentru Simpatic):

Ai dreptate! Dar asta nu inseamna ca trebuie sa incalcam ce spune el Tot el da ordine de ministru pe cale ierarhica si politistii lui ne verifica. Daca dai peste unul prost platesti 2.000 ca popa.

| AnastasiaK a răspuns (pentru Simpatic):

Dar s-a facut precizarea asta cu 5 minute de mers pe jos? Ca eu stiam doar de precizarea cum ca activitatile fizice ar trebui desfasurate in jurul gospodariei, domiciliului, cladirii in care se afla domiciliul. Nu mai stiu citat exact, dar asta era ideea. Nu stiu nimic de "5 minute", care de altfel nu clarifica nimic, ca unul de 2m cu pas grabit, parcurge o cu totul alta distanta in 5 minute de mers decat una de 1, 50 mergand agale. happy

| Simpatic a răspuns (pentru AnastasiaK):

Bine zis!
ai dreptate, da in jurul locuintei, domiciuliului sa se desfasoare nu conteaza durata in minute!

suntserios
| suntserios a răspuns:

Nu ai voie. scrie clar activitati individuale

| mihai69 a răspuns:

Dacă ai „documentele" la tine, da.

supadeceapa
| supadeceapa a răspuns:

Nu, scrie clar pe declarație "sport individual".

| Alverto a răspuns:

E recomandată acea declarație

| Eugen80 a răspuns:

Distantele se masoara in kilometri, nu minute. Degeaba spun eu politistului ca sunt la 10 minute de casa, daca eu calculez ca merg cu 60 km/h. Eu in 17 minute sunt la aeroport...
Deci sa fie in cartier, pe o raza de maxim 2 km, nu ar avea ce sa va spuna nimeni, DAR sa va completati declaratiile ca faceti sport, sa purtati masti si sa aveti si buletinele la voi.
sincer cu masca... nu stiu cat poti alerga.