Soro, unii barbati au inceput sa arate mai bine ca noi! Si mie mi se scurg ochii cateodata, dar nu la oricine.
Cea mai sexy parte a corpului: abdomenul. uf
Pai nu poti vedea chiar in strada abdomenul unul baiat sexy, ehh, mai bine ar merge pe strada doar in chiloti sau fara
Nu sunt chiar asa sexy baieti, mai multe fetele, dezgoltiti? unde stai tu? eu n-am vazut asa ceva din contra multi baieti sunt mai frigurosi de fel
Las ca nici noua nu ne place una cu burta, e frumos sa privesti un abdomen cu patratele si ca hetrosexual, e bine sa ne admiram si noi frumosi nostri masculi https://www.youtube.com/watch?v=HsJaX0JoXSQ
Tin minte si acum cum erau ai mei panicati cand eram slab, ma duceau la doctori, iar doctorii le explicau ca nu exista ' prea slab' in tinerete, pentru ca asa este organismul proiectat sa functioneze,, nu am avut nici probleme gastrice, asa ca m-am dezvoltat normal, fata de altii, cand ma uit la altii de seama mea si ii vad ori slabi, ori grasi pe langa mine, ma multumesc cum arat si nu mai comentez, sanatos sa fiu
Acum vreo 3 ani am început. Păi eu eram slab și nu mă îngrășam oricât mâncam așa că îmi cam făceam poftele când aveam ocazia. De asemenea înainte ieșeam destul de mult afară dar de la un timp mi se făcuse silă. Lucrurile astea + înaintarea în vârstă + că m-am apucat să beau au fost factorii principali cred eu.
Ia stai, esti baiat sau fata? Ca sunt derutat...
Ba nu stiu, eu nu prea am ce etala, poate doar p... iar pentru asta ar trebui sa pot haine mulate, si nu mai spun ce parere am eu despre baietasii care se imbraca asa ca ma trezesc huiduit
Si ce sa mai zic ca locurile prin care merg eu sunt destul de departe de unde locuiesc, deci, merg cu masina, prin urmare cam toata defilarea e predominant prin mall, si eventual parcuri, parcari.
Cat despre partile pe care le consider sexy, sunt cele obisnuite, deci nu are rost sa le precizez.
Și eu aveam printre cele mai bune viteze. Eu cu un tip mă întreceam deși el era mai mic. Punctul meu minus era că aveam rezistență scăzută. Însă dădeam niște șuturi de rupeam poarta și mingea dacă mă puneai cu șpițul Eh eu mă învățasem să dau cu latul, frumos, dar mai erau momente cand dădeam și așa și era vai și amar. Eram destul de bun și la driblinguri. Îi cam făceam pe mulți la capitolul ăsta. Doar că rezistența nu era punctul meu forte cum am zis și era foarte importantă. Amicul ăsta de care îți ziceam alerga de parcă avea Duracel în fund și nu mai zic cum dribla și șuta. Nimeni nu îl făcea la fotbal.
AnotherDragHarry întreabă: