Mai putine zile pe saptãmânã cu o frecvetã mai mare impartite zilele cu exercitii adicã in loc de 8 exercitii intr-o zi le imparti in doua pe sapt, simplu. Nu inteleg cum de nu te plictisesti cu basicul acela 8-10, fibra poate fii antrenatã si in 1rep si pânã la zeci de rep.
Eu din câte știu trebuie minim 6 rep ca să ajungă mușchiul sa fie antrenat calumea.
Nu ma ce ai? e Dorian Popa hatz hatz sau Angel Fitness hey prieteni.
4, hai maxim 5 exercitii (la spate) sunt suficiente, a cate 3-4 serii. Antreneaza-te inteligent, citeste despre fiecare grupă împarte, citeste despre exercitii sa vezi fiecare ce "face" si alege-ti exercițiile care lucrează toata musculatura spatelui. Nu 2 exercitii care fac acelasi lucru. De fapt si 5 ar fi multe daca esti începător. Rezuma-te la tractiuni, îndreptări si poate ramat. 3-4 si la piept și sunt de ajuns. Citeste despre grupele musculare, vezi cum lucrează fiecare in biomecanica (cred ca se numeste), citeste despre exercitii, de exemplu tricepsul are 3 capete, pentru un rezultat maxim si un triceps frumos trebuie "lovite" toate 3. Daca-ti alegi exercitii la întâmplare e posibil sa lucrezi cu 2 exercitii diferite, dar care lovesc acelasi/aceleasi cap/capete. Si n-ai facut nimic. E un exemplu. Tehnica e cheia, alimentația e cheia, genetică e Dumnezeu, odihna e cheia. Vezi, toate prostiile astea de mai sus trebuie să fie strâns legate intre ele.