Daca esti baiat, apuca-te de street dance!
Lasa karatele pentru ca in ziua de azi nimeni nu mai este impresionat de ele. Sunt bune pentru auto-aparare si atat
Daca esti fata lasa karateleeeeee x_x te faci de ras cu ele, fara suparare Si nici de breakdance nu te apuca pentru ca este cam baietos
Succes.
P.s: sper sa fi baiat
Daca ai chemare dc sa nu o faci,in fiecare zi e bine sa stii ceva nou,as vrea si eu sa stiu karate, adica cand ma enerveaza cineva, jaaap o torpila peste mecla
Eu zic sa continui cu mandoua. Karatele iti dezvolta toate calitatile fara ca tu sa iti dai seama. Crede`ma eu stiu ce vorbesc, si eu practic arte martiale. Daca iti place street dance continua.
Daca nu iti plac karatele. mai bine lasa`te caci fara devotament.
Ramane la latitudinea ta!
Eu as alege street dance-ul dar acum depinde si de tine Eu cred ca ar trebui sa faci ceea ce iti place mai mult adica faci de 4 ani karate inseamna ca ti-a placut din moment ce nu te-ai last mai devreme, la fel de bine ai putea sa le faci in paralel
Hey! Nu cred ca este bine ca ne intrebi pe noi.Ar trebui sa faci ceea ce crezi tu ca e mai bine. Daca iti place sa faci karate e bine.Nu ar trebui sa vezi ce cred ceilalti, dar daca vrei incearca street dance.Fa ce iti place!
De ce faci scheme ca sa impresionezi? Nu faci nimic decat te faci de ras Oare ai facut acest sport 4 ani fiecare zi? Daca era asa nu faceai scheme - cred ca la 4 ani nu mai avea cine sa rada de tine Este o mare minciunica la mijloc Te pup