| NVRE a întrebat:

Are cineva aceste cauciucuri?
https://www.decathlon.ro/cauciuc-mtb-toro-275x225--id_85 41492.html
Daca da
In ce categorie s-ar incadra (trail,enduro,dh)?
Cum este compusul cauciucului?
Curata noroiul bine?
Si pareri in general.
Cred ca ar trebui sa mentionez conditiile din zona mea...
De obicei merg pe teren cu mult noroi, chestii foarte abrupte si pietrii ascutite.
Vreau sa stiu daca ar rezista la mers mai agresiv sau trebuie sa ma uit catre dhf cu dhr de la maxxis.
Atata ca dhf si dhr au cramoane destul de apropiate si nu cred ca o sa se curete noroiul usor...

4 răspunsuri:
| sierra1 a răspuns:

"n ce categorie s-ar incadra" - pe ce le montezi, acolo se incadrează!

"Cum este compusul cauciucului?"?

"Curata noroiul bine?"?

păreri: - ai bani de dat, ia-l dar similar obții si cu 50 lei, vezi eMAG

| NVRE explică (pentru sierra1):

Bun deci in primul rand.
Daca pui cauciucuri de xc pe o bicicleta de dh asta nu le face cauciucuri de dh.
Compusul cauciucului adica este compus moale (foarte buna offroad dar se toceste repede) sau intermediara (e ok si pe strada si pe offroad).
O anvelopa curata noroiul bine atunci cand are crampoane inalte si cat mai mult spatiu intre ele.
Si sincer iti spun ca nu e acelasi lucru cu cele de pe eMAG.
Acolo aproape toate sunt pe sarma si nu pot fi facute tubeless.
Plus la asta sunt sigur ca acele cauciucuri la cat de des si scund e cramponajul in mai putin de 2 minute o sa pierd tractiunea cu ele pentru ca o sa se umple de noroi.

| sierra1 a răspuns (pentru NVRE):

" NVRE : De ceva vreme m-am uitat dupa un mtb mai ieftin"

nici o problemă dar dacă tu pui pe o bicicletă de una mie lei cauciucuri de 320 lei; 1 nu prea se potrivește 2 nu prea cred că va fi așa

succes cu orice ai alege!

| NVRE explică (pentru sierra1):

A lool nu mi am luat unu asa ieftin laughing))))))). Am dat 2000 de lei pentru bun.
Si daca mi as fi luat unul dupa parerea mea e cam printre cele mai importante upgradeuri.
In fine, multumesc de parere.