Da, eu dau 80 ron in Bucuresti... Dar uite una in Pitesti http://www.liviugym.ro/contact.html
Nu-s din Pitesti dar la noi in Timisoara un abonament de 10 sedinte 1 ora/sedinta la bazinul acoperit pentru aqua-gim costa 250 lei. iar la doi pasi in Ungaria o zi intreaga pentru 4 persoane(2 parinti+2 copii dar trecuti de 12 ani)la sala de fitness combinat cu piscina cu apa termala costa 50 de euro(cam 12 euro de caciula)
Cam tot asa sunt preturile si la mine in Cluj-Napoca de la 60 ron pana la... cat te tine buzunarul
E una super in pitesti spre bascov "marian" stiu ca ii zice e langa un peco are tot ce ii trebuie am fost si eu acolo are si 2 instructori nusj cat este abonamentul dar sedinat era 8 lei...liviu gym nusj cum e... iar cea de la bazinul olimpic e dezastru nimic ce tine de fittnes nu merge decat aparatele pentru forta! poate au modernizat-o acum ceea ce nu cred. eu am fost acum 6 luni acolo!
Este o sala pe craiovei langa universitatea de litere 25 ron 12 sedinte si 4 ron pe zi.e cea mai ieftina sala din pitesti si are aproximativ tot ce e necesar.mai este una in prundu care s-a deschis de cateva luni energy-gym:are :sauna, dusuri.etc pret 65 ron 15 sedinte antrenor personal. k1d_sharky daca mai vrei sa vb
Miuriel întreabă: